Spor Turu

5 Mart Cuma Elazığ'daki spor gelişmeleri...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26. hafta tamamlandı
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26. Hafta tamamlandı. Filelerin 10 maçta 29 kez havalandığı haftada alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda alınan beraberlikler dikkat çekti. Alınan sonuçlar şöyle;
Karabükspor 0-4 Turgutluspor
Mamak FK 2-2 Tarsus İY.
Bodrumspor 1-0 Vanspor FK
Sivas Bld. 2-2 Sakaryaspor
Pendikspor 0-3 Eyüpspor
Karacabey Bld. 1-0 Pazarspor
Serik Bld. 0-3 Etimesgut Bld.
Bayburt Özel İdare 1-1 Kastamonuspor
TY Elazığspor 1-1 KT 1922 Konyaspor
Kırşehir Bld. 2-3 Kırklarelispor

* * * 

3. Lig’de toplu sonuçlar
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 24. Hafta tamamlandı. Filelerin toplam 28 kez havalandığı haftada temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK deplasmanda Şile Yıldızspor’a 3-1 yenilerek ateş hattına yaklaşmaktan kurtulamadı. Alınan sonuçlar şöyle;
Osmaniyespor 2-0 E. Erokspor
Erbaaspor 3-1 Isparta 32 Spor
İçel İY. 2-1 Yalovaspor
Altındağspor 3-1 Gölcükspor
Somaspor 3-0 Arhavispor
Karşıyaka 3-3 Çatalcaspor
Batman Petrolspor 1-1 Cizrespor
Şile Yıldızspor 3-1 E. Karakoçan FK

* * * 

Aksaray, son maçına çıkıyor
Bu sezon TVF 2. Lig Erkekler 4. Grup’ta ilk kez mücadele eden ve istediği skorları bir türlü parkeye yansıtamayan temsilcimiz Aksaray Gençlik, 2020-2021 sezonunun son haftasında Viranşehir Eğitimgücü ile kozlarını paylaşacak. 8 takımın mücadele ettiği 4. grupta bu sezon üst sıraları zorlayamayan temsilcimiz, grup lideri Viranşehir Eğitimgücü ile sezonun son maçına çıkıyor. Elazığ ekibi adına formalite niteliği taşıyan maç, konuk takım için liderlik anlamı taşıyor. 7 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan müsabakaya Yakup Kılıç Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

* * *

İl Özel İdare-Canik Bld.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 24. Hafta karşılaşmaları oynanıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni mağlup ederek moral bulan Bordo-Beyazlılar, son sırada yer alan zayıf rakibi Samsun Canik Belediyespor karşısında da 2 puan hedefliyor. 6 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka TBF Youtube TV’den canlı olarak yayınlanacak. Bu müsabaka öncesi temsilcimiz 31 puanla 11. sırada yer alırken, Samsun ekibi 24 puanla 14. ve son basamakta.

* * * 

Elazığ Bld., liderlik için parkede
Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta 18. ve son hafta maçları oynanacak. Geçtiğimiz hafta liderlik yarışındaki en büyük rakibi Van BŞB. Gençlik’i 3-2 yenerek büyük avantaj yakalayan temsilcimiz, son hafta maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL karşısında 2 puan aldığı takdirde grup liderliğini garantileyecek. Play-Off oynamayı haftalar öncesinden garantileyen temsilcimiz, grup liderliğini aldığı takdirde play-offlara daha avantajlı girmiş olacak.
Yarın saat 14.00’te başlayacak olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL – Elazığ Belediyesi Voleybol maçına Hakkari Merkez Spor Salonu ev sahipliği yapacak.