Siyasette Bayram Relaksı

31 Mart yerel seçimlerinde kayda değer ciddi ve adli vakanın konusunu teşkil edecek herhangi bir huzursuzluk ve kavga yaşanmazken, sonuçların açıklanmasından sonra partiler ve özelikle rakip adaylar etrafında bir soğuk rüzgar, halef-selef tartışmaları ile zafer ve kayıptan kaynaklı duygusal paylaşım ve davranışlar vuku bulmuştu.

Siyasette Bayram Relaksı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram, tüm bu siyasi tartışma ve atışmaların da son bulduğu bir zemini oluşturdu. Bayram vesilesiyle görüşüp bayramlarını kutladığımız Belediye başkanlarının bayramdan sonra tek gündemlerinin hizmet olduklarını söylemeleri bu tartışmaların son bulacağının en iyi göstergesi oldu.

Bayram vesilesiyle seçimleri kaybeden isimlerle de  görüştük ve bayramlaştık. Onların da gündeminden seçim ve siyaset çıkmış durumda.  Hem seçimi kazananlar hem de kaybedenlerin tek gündemlerinin hizmet olduğu, her türlü farklılıklara rağmen ilçe ve beldelerinin geleceğinde buluşulduğu bir şehir, bizim de halkın da istediği bir şehirdir.

Bayram sonu tüm seçilen başkanlara görevlerinde başarılar diliyor ve söz verdikleri projeler için adım atmalarını bekliyoruz.