Partilerin Bayram Mesaisi

Tatillerle birlikte dokuz güne çıkan Ramazan Bayramı şehir genelinde kutlanırken, siyasi partiler de hem teşkilat mensupları hem de gönüldaşlarıyla bayramlaşma törenlerinde bir araya geldiler. Bayramlaşma törenlerinde dava arkadaşlarıyla bayramlaşan vatandaşlar, hem genel hem de özel beklentilerini siyasilere aktarma fırsatı buldular.

Partilerin Bayram Mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı nedeniyle Elazığ’da siyasi partiler yoğun bir program gerçekleştirdi. Partilileri ile bayramlaşan teşkilatlar, vatandaşların bayramını kutladı. 

Partilerin Bayram Mesaisi

AK PARTİ’DEN BAYRAMLAŞMA

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yoğun bir seçim kampanyası yürüten siyasi parti teşkilatları ramazan bayramında düzenledikleri bayramlaşma törenlerinde bir araya geldiler. Seçimlerden sonra bir araya gelemeyen ve hasret gideremeyen parti mensuplarının bayramlaşma törenlerine ilgisi yoğun oldu.

AK PARTİ BAYRAMLAŞMASINA YOĞUN İLGİ

Bayramlaşma törenlerinde en yoğun ilginin olduğu parti Ak Parti oldu. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve kongre Merkezi’nde düzenlene programa, Ak Parti MKYK üyesi Ömer Serdar,  Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İlçe Belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti eski il başkanları, teşkilat mensupları, STK Başkanları,  muhtarlar ve partiye gönül veren  vatandaşlar  katıldı.

BİRLİK-BERABERLİK VE “MESAJI ALDIK” VURGUSU

Ak Parti’de yapılan bayramlaşma töreninde konuşan siyasiler, 31 Mart yerel seçimlerinde ülke genelinde halkın verdiği mesajı aldıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde derslerini iyi çalışarak yeniden eski güçlerine sahip olacakları vurgusunu yaptılar.

Partilerin Bayram Mesaisi

CHP’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA 

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde CHP İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenledi. Ülke genelinde aldıkları çok sayıda Belediye ve oy oranlarıyla birinci parti konumuna yükselen CHP’de coşku büyüktü. CHP’nin ülke genelinde kazandığı zafer havası Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenlerine de yansıdı. Bayramlaşma törenine CHP İl Başkanı Av. Onur Özkan,  31 Mart yerel seçimlerinde CHP Elazığ Belediye Başkan adayı olan Av. Coşkun Çağlar Duran, Merkez ilçe, Kadın ve Gençlik kolları  ile çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninde yapılan konuşmalarda ramazan bayramını tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajı verildi ve Elazığ’da güçlerini artırmaya yönelik çalışmaların startı verildi.

Partilerin Bayram Mesaisi

IŞIKVER’DEN PARTİ TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR

MHP İl teşkilatı tarafından da bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma törenine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal, Keban ve Baskil ilçe belediye başkanları, önceki dönem Ağın ve Sivrice Belediye Başkanları, kadın ve gençlik Kolları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle, partililer katıldı.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ramazan Bayramı’nın önemine değinerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçleneceğini ifade etti.

Milletvekili Işıkver, yerel seçim süreci boyunca Milliyetçi Hareket Partisi’nin zafer kazanması için çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Partilerin Bayram Mesaisi

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE BAYRAM COŞKUSU

Ramazan Bayramı dolayısı ile Yeniden Refah Partisi’nde de bayramlaşma töreni yapıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, YRP MKYK Üyesi Mehmet Tan, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile parti mensupları katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek, Yerel Seçimlerde güzel bir başarı göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Partilerin Bayram Mesaisi

SAADET PARTİSİ’NDE TEŞKİLAT BAYRAMLAŞMASI 

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Saadet Partisi’nde parti mensupları ile bayramlaşma töreni yapıldı. Saadet Partisi İl Binasında gerçekleştirilen törene, Saadet Partisi İl Yönetimi ve parti teşkilatı mensupları katılım gösterdi.

Partilerin Bayram Mesaisi

İYİ PARTİ’DEN BAYRAM BULUŞMASI 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar ve il teşkilatı da bayram buluşması gerçekleştirdi. Tüm İslam aleminin ve  aziz milletimizin bayramını kutlayan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, “İYİ Parti olarak; Doğu Türkistan’dan Kerkük’e Kırım’dan Gazze’ye kadar her bir köşede insanlık dramı yaşanıyor, bu vahşetin ve soykırımların son bulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.” dedi.