Şırnak'ta gol düellosu!

İki takım adına formalite anlamı taşıyan temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda karşılaştığı Cizrespor ile 4-4 berabere kaldı…

Şırnak'ta gol düellosu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 33. Haftası’nda temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda Cizrespor’la karşı karşıya geldi.İki takım adına formalite anlamı taşıyan maç 25 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Cizre Hamit Özalp Stadı’nda oynandı. Elazığ Karakoçan FK genç oyunculara şans veren bir kadroyla sahada yer alırken, küme düşmesi kesin olan Cizrespor sezon boyunca oynadığı ideal 11’le sahadaydı.
Elazığ Karakoçan FK sahaya; Duhan, Yunus Can, Arif, Mustafa Gökay, Ahmet Fatih, Berkay, Ferhat, Fatih, Semih, Ahmet Can ve Burak Kavlak onbiriyle çıktı.

İLK YARIDA TAM 7 GOL!
İki takım adına da alışılagelmişin dışında bir ilk yarı oynandı. 3. Dakikada Hakan Doğan’ın golüyle öne geçen ev sahibi takım 8. dakikada Burak Yılmaz’la farkı 2’ye çıkardı. 15. Dakikada Elazığ Karakoçan Fatih’in golüyle farkı 1’e indirse de 18. Dakikada Ekrem Sütçü durumu 3-1 yaptı. Temsilcimiz 40. Dakikada Burak Kavlak ve 41. Dakikada Ahmet Fatih’in golüyle eşitliği sağlasa da ilk yarının skorunu 4-3 olarak tayin eden gol 44. dakikada Alperen Ayvaz’dan geldi.
 

İKİNCİ YARI 3 DEĞİŞİKLİK
Maçın ikinci yarısına 3 as oyuncusunu oyuna sürerek başlayan Elazığ Karakoçan FK, oyun üstünlüğünü eline aldı. İkinci yarıda daha baskın olan Mavi-Beyazlı ekibimiz, 68. dakikada Umutcan’ın golüyle durumu 4-4’e getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı.
Puanını 38’e yükselten temsilcimiz, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 34. ve son haftasında evinde Çatalcaspor’la karşı karşıya gelecek.