Serin Mutluluk

1 Temmuzla başlayan normalleşme süreci ve Temmuzun yakıcı sıcaklığı ile özellikle hane halkını akşamları evde tutmak oldukça zor oldu.

Serin Mutluluk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gündüzün güneş ve sıcağından korunmak için evde, serin mekanlarda ve klimalı ortamlarda zaman geçiren halkımız, güneşin batışıyla birlikte kendisini en yakın park, mesire alanı ve serin mekanlara atıyor.

Hemen her mahallede var olan parklarımız bu günlerde çocuk sesleri cıvıl cıvıl, büyüklerin sohbet ve muhabbetleri ile mutluluk dolu. 

Çayını, çerezini, sevdiğini ve de komşusunu kapan yerini alıyor park ve mesire alanlarında.

Bu güzellik ama zaman zaman kötü görüntülerle bitiyor. Oturulan alanlarda çekirdek kabuğu ve diğer çöpler uluorta etrafa saçılabiliyor bazı duyarsız hemşerilerimiz tarafından.

Bu gibi mekânların kıymeti böylesi sıcak günlerde daha çok bilinmeli ve bu parklar da bizlere uzun süre hizmet etsin.

Parkların bakım, onarım ve temizliği çok güzel yapılıyor. Her ne kadar bazı piknik masa ve banklardaki cıvatalar sökülmüş ve ahşap aksamlar boşta kalmış olsa da bu eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz. 

Özellikle kendi oturduğu site ve apartmanın özel alanları ve kameriyeleri olmayan halkımızın akın ettiği parklar, bu günlerde tek sığınağımız ve serin mutluluğumuz.