Şerifoğulları'nın Öngörüsü

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçildiği ilk günlerde söylediği 'siyasi hayatıma da mal olsa altyapıya gireceğiz' sözünün ne kadar doğru, isabetli ve feraset yüklü bir öngörü olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Şerifoğulları'nın Öngörüsü

Bayramın son günü kısa süreli sağanak ve batı bölgelerimizdeki dolu yağışı hayatı felç etmekle kalmadı, birçok kişinin mahsur kalmasına ve hayati tehlike yaşamasına sebep oldu.

Sadece altgeçitler değil, birçok cadde ve sokaklar derya-deniz oldu ve vatandaşlar büyük zorluk yaşadı. Kısa bir yağıştı ama tahribatı  ve hayata olumsuz etkisi büyük oldu. Bu tabloyu gören ve ekiplerine olumsuzlukların  anında giderilmesi  talimatını veren Başkan Şahin Şerifoğulları, bununla birlikte  sosyal medya paylaşımında şu görüşleri dile getirdi.

“Kıymetli hemşehrilerimiz, kısa süreli bir yağışta bile şehrimizin altyapısının ne kadar yetersiz olduğunu görüyoruz.  20 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz altyapı ihalesiyle ilk kazmayı vurarak yılların problemini ortadan kaldıracağız inşallah.”

Her türlü hizmeti yapsanız da altyapınız yetersizse günün birinde yaptığınız hiçbir hizmet ve güzelliğin önemi kalmıyor, sel alıp gidiyor ya da yutuyor. 

Altyapı gibi bir hizmeti öncelikleri arasına alan ve bunun için birinci bölge ihalesini 20 Mayıs’ta yaparak yıllardan sonra altyapı hizmetlerine ilk kazmayı vuracak olmanın gururunu yaşayacak olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na bu cesareti, feraseti ve kararlılığı için teşekkür ediyoruz.