Psikolojik Üstünlüğü Kaybetmek

Ak Parti'nin bayramlaşma programında konuşan Milletvekili Metin Bulut, yapılan bir çok hizmete karşın psikolojik üstünlüğü kaybettikleri için yapılan güzel hizmetler yerine, az sayıda eksikliğin daha çok gündem olduğundan şikâyetçi oldu.

Psikolojik Üstünlüğü Kaybetmek

Tespit doğru. Ve Milletvekili Bulut, bu gerçeği iki yıldan beri dile getiriyor. Bizler de basın mensubu olarak yapılan devasa hizmete rağmen, ufak tefek kusurların abartıldığını ve şehir gündemine getirildiğini görüyoruz ve müşahede ediyoruz. Bu anlamda Milletvekili Metin Bulut’un bu teşhisine bizler de katılıyoruz.

Ancak her teşhisin bir de tedavisi olmalı. Varsa bir problem, daha çok büyümeden ve kangren haline gelmeden bunun önlemini almak gerekir.

Bu konuda hem Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım hem de Milletvekillerimizin gayretlerini görüyor ve takip ediyoruz. 

Her fırsatta ilimize gelerek ve sık sık ziyaretlerde bulunarak yalın gerçekleri ve hizmetleri anlatıyorlar. Bulundukları ortamlarda sorunların çözümüne dair verdikleri mücadeleyi dile getiriyor ve birçok noktada sorunu çözdüklerini de ifade ediyorlar.
Ancak tüm bu gayretlere rağmen Milletvekili Metin Bulut, bayram konuşmasında hala bu sorundan partililerine dert yanıyorsa, bir yerlerde ya bir yanlışlık ya da eksiklik bırakılıyor demektir.

Olgu ile algının mücadelesinde ne yazık ki algı tüm güçsüzlüğüne ve manipülatifliğine rağmen daima galip gelir. 

“Gerçek, ayakkabılarını giymeden, yalan dünyayı 3 kez dolaşır” sözünün gerçekliğini kabul etmekle birlikte buna teslim olmayıp, doğru teknik ve taktiklerle şiddetini kırmak da elbette mümkün. 

Bunun için her defasında bu durumdan yakınmak yerine, konuyu masaya yatırıp gerekirse profesyonel bir destek almak suretiyle sorunun en azından kartopu gibi hergün daha da büyümesinin önüne geçilebilir.

Bizler de bazı olumsuz yorumların abartılı ve hakkaniyet sınırlarını zorladığını görüyoruz. Birçoğunun altında siyasi hasımlık ve rakiplik olsa da zaman zaman parti tabanında da bir homurdanma hissediliyorsa, bu konuda bir adım atılması da artık kaçınılmaz olmuş demektir.