Şehidimizin kabrinin yolu asfaltlandı

Elazığ İl Özel İdaresi ilçelerde asfalt serimi ve stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Şehidimizin kabrinin yolu asfaltlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez köylerde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını ilçelere bağlı köylerde de devam ediyor.

Elazığ’ın ulaşım ağının güvenli ve konforlu olması için aralıksız bir şekilde çalışan İl Özel İdaresi, köy yollarında bir yandan asfalt serimi diğer yandan da stabilize malzeme serimi gerçekleştiriyor.

Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Baskil ilçesinin Aşağıkuluşağı Beyler Mezrası’nda gerçekleştirdikleri asfaltlama çalışmaları kapsamında 3 Km.  1.kat asfalt (sathi) kaplama yapım işini tamamladı.

ŞEHİDİMİZİN KABRİNİN YOLU DA ASFALTLANDI
Gerçekleştirilen çalışma ile güzergâh üzerinde bulunan ve 2017 yılında şehit olan Şehidimiz Enes Sakınç’ın kabrinin yolu da asfalta kavuşmuş oldu.

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri Keban İlçesinde ise stabilize malzeme serimi çalışmaları gerçekleştiriyor.  

Keban İlçesinin Sağdıçlar köyünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yolun 2. Km kısmında stabilize malzeme serme sulama sıkıştırma çalışması tamamlandı.

Elazığ İl Özel İdaresi diğer köylerde toplam 15 km stabilize yol çalışması yaparak, köy yollarında ulaşımı daha güvenli ve konforlu bir niteliğe kavuşmuş olacak.