Şahin başkan, sevdasının peşinde!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un deplasmanda Bursa Yıldırımspor'u 1-0 yendiği maç için takımla birlikte Bursa'ya giden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir kaptan gibi gemisinin başında…

Şahin başkan, sevdasının peşinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 33. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Bursa Yıldırımspor’u 1-0 yenerek kümede kalma yolunda zorlu bir virajı daha kayıpsız geçen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, şüphesiz alkışın en büyüğünü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hak ediyor. Takımı zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan başkan Şerifoğulları maçtan bir gün önce gittiği Bursa’da geceyi teknik heyet ve futbolcularla birlikte geçirdi. Maçı Elazığlı futbolseverlerin arasında tribünden takip eden başkan Şerifoğulları, maç sonu futbolcularla galibiyet selfiesi çekilmeyi de ihmal etmedi.
Takımın ara transfer döneminde tahtasının açılması için büyük çaba harcayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kritik deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayarak da takdir topluyor.
Kümede kalma yarışında tüm ipleri elinde bulunduran Bordo-Beyazlı ekibimiz, son hafta evinde Fatsa Belediyespor’la oynadığı maçı kazandığı takdirde Karaman Belediyespor ve Kahta 02 Spor’un alacağı sonuçlara bakmaksızın kümede kalacak.

TARAFTARLARA MÜJDE
Cezalı olduğu için son Fatsa Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, taraftarların talebini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kırmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapab başkan Şerifoğulları, şu ifadeleri kullandı; "Büyük Elazığspor’umuzun cefakar taraftarlarının isteğine kayıtsız kalamayız. Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekranı sizin için kuruyoruz."