Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya ile Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim ziyaretleri kapsamında Grup Başkan vekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya ile birlikte kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, şunları söyledi:

“İlimizin en büyük ve en etkin kurumlarından Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Başkanımız İdris Alan, her platformda şehrimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme getiriyor. Ben kendisine bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum”

 

Seçim çalışmaları kapsamında Anadolu'daki illeri gezdiklerini ve ifade eden Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya;  “Elazığ Belediye Başkanı adayımız Abdullah Akın,  Elazığ'ın özlem duyduğu milli görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçirerek, alanında ses getirecek projelere sahip donanımlı bir isim.  Bizler, hem bu projelerimizi kamuoyuna tanıtmak hem de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın da projelerini dinlemek amacıyla Sayın İdris Alan Başkanımızı ziyaret ettik.  Nazik kabulleri için kendisine son derece teşekkür ediyor,  kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya ile Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimleri öncesi tüm belediye başkan adaylarının çalışmalarını ve projelerini takip ettiklerini dile getirdi.

Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Belediye başkan adaylarının şehrimizin her alanda kalkınmasına yönelik hazırladıkları projeleri kamuoyuna duyurduklarını ifade eden Başkan Alan; “Bu kapsamda hem Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olarak hem de kendi alanındaki başarılı çalışmalarıyla odamız üyesi bir iş insanı olarak Abdullah Akın’ı yenilikçi ürünleriyle  ülke çapında ses getiren teknolojik alandaki başarılarıyla da biliyor ve takip ediyoruz.

Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Belediye Başkan Adayı olarak şehrimizle ilgili projeleriniz içerisinde  klasik belediyecilik hizmetleri yanında üretime dair projelerinizi iş dünyası olarak anlamlı ve değerli buluyoruz. Bizler de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehri ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetme adına 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adaylarına sunduğumuz gibi Sayın Belediye Başkan adaylarına da beklentilerimizi içeren talep dosyamızı sunuyoruz. Talep dosyamıza aldığımız ve seçilecek Belediye başkanından öncelikli olarak hayata geçirilmesini talep ettiğimiz hizmetlerin, sizlerin ve diğer adayların projeleri arasında yer almasından da memnuniyetimizi iletmek istiyorum. Ben sizlere ve ekibinize nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

Saadet Partisi'nden Başkan Alan'a Ziyaret

Başkan Alan, konuşmaların ardından Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’a iş dünyası olarak beklentilerini içeren talep dosyasını takdim etti.

Saadet Partisi heyeti daha sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası birimlerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.