Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 

Elazığlıların ramazan ayında vazgeçilmez mekânı olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel ramazan etkinlikleri ile farklı bir havaya bürünüyor. her yaştan insanımız 20.30'da başlayan programlarla ramazan ayını dolu dolu yaşarken çocuklar da kendileri için özel olarak hazırlanmış alanda gönüllerince eğleniyorlar.

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, Ramazan ayının manevi iklimini ve coşkusunu, Ramazan programlarıyla yaşamaya devam ediyor. Elazığlıların Ramazan ayında vazgeçilmez mekânı olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinlikleri ile farklı bir havaya bürünüyor. 

PROGRAMLAR DOLU DOLU GEÇİYOR 

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde her akşam 20.30’da başlayan  programlarda, ulusal düzeyde milyonların beğenisini kazanmış sanatçıların dinletileri ve değerli isimlerin katılacağı söyleşi programları düzenleniyor. 

Elazığ Belediyesi, 11 Mart’ta başlayan Ramazan ayının manevi atmosferini Elazığlıların gönüllerince yaşamalarına katkı sağlamak için dopdolu bir içeriğe sahip etkinlik programı hazırladı.  Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince düzenlenecek etkinlikler her kesimden insanımıza hitap ediyor. 

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 

ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN ALANLARI OLUŞTURULDU 

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklar için özel bir oyun alanı oluşturuldu.  Çocuklar, oyun araç ve gereçleriyle donatılan oyun alanında her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirip doyasıya eğleniyorlar. Beş farklı oyun grubunun yer aldığı alanda minikler animatörler eşliğinde, sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat gölge oyunu, ip atlama, ip çekme, çuvalla koşma, hulahop çevirme gibi yarışmalarla zenginleştirilen bir programla doyasıya eğlenme fırsatı yakalıyorlar. Ramazanda çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker, büyüklere de çay ikramında bulunuluyor.

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 

SEMA GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi her yıl düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinliklerinin 3. gününde Konya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musikisi Korosu'nu ve Semazenlerini ağırladı. İki bölümden oluşan etkinliğin ilk yarısında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. İkinci bölümde ise Sema Mukabelesi yapıldı. Saat 20.30’dan itibaren birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu merkezde gerçekleşen programa Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 

MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENİYOR

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler, kendileri için düzenlenen keyifli oyunları izleyip çocuk etkinlik alanında doyasıya eğleniyorlar. Fuar alanında kurulan stantlarda miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu. Sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu, ip atlama, ip çekme, çuvalla koşma, hulahop çevirme gibi yarışmalarla çocuklar Ramazan ayı boyunca renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek doyasıya eğleniyor.

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR 

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek  Ramazan etkinlikleri nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarına teşekkür eden Vatandaşlar,“Elazığ Belediyemizin mübarek ramazan ayında düzenlemiş olduğu etkinlikleri çok önemsiyoruz. Ramazan ayının maneviyatına uygun etkinlikler sayesinde akşamları ailemizle güzel bir vakit geçiriyoruz. Çocuklarımız oyun alanlarında oynayarak mutlu oluyorlar. Emeği  geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi