Poligonumuz Var Ya!

Elazığ çok önemli ve eksikliğini hissettiği bir tesise daha kavuşuyor.

Poligonumuz Var Ya!

Çok uzun dönemdir atıcılık ve avcılık sporu camiasının büyük bir heyecanla beklediği Elazığ Trap Skeet Atış Poligonu projesinin yer tahsisi işlemi tamamlanmış.

İlimizde Trap Skeet Atış Poligonu yapılması amacıyla Merkez Yukarı Demirtaş Köyünde 78.000 m2 yüzölçümlü arazi Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 03.03.2022 tarihli olurları ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

Yapılan önemlidir ve değerlidir. Son zamanlarda özellikle hali vakti yerinde olup da hobi olarak avcılık yapan ya da iyi nişancı olmak gibi bir meziyet elde etmek isteyenler için atış poligonu ve sosyal tesisler önemli.

Siyasilerimizin bu müjdesini aldık ve başımıza koyduk ama keşke bir müjde de Uluova ve Kuzova sulaması konusunda alsaydık. 

Hobi ve boş zaman etkililiklerinin pratik edilip eğitimlerinin yapılacağı yaşam alanlarına da ihtiyaç var ama tek geçimleri tarım olan yüzlerce köyün insanlarının da yaşam malzemesi tarımsal ürünler üretip sulu tarım yapacak alanlara ihtiyaçı var. 

Umarız, ‘Poligonunuz var daha ne istiyorsunuz?” gibi bir yaklaşıma demir atılmaz ve bu konudaki bekleyişimiz de uzun sürmez de 2023 seçimleri öncesi bir müjde gelir siyasilerimizden.