Öğrenci ve Mezunlar İçin İş, İşverenler İçin İstihdam Fırsatı Güneydoğu Kariyer Fuarı'nda

9-10 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Fırat Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle Elazığ'da gerçekleşecek olan Güneydoğu Kariyer Fuarı, bölgemiz iş dünyası için nitelikli elemana ulaşma, üniversite mezunları için kariyer ve iş imkanı, öğrenciler için de staj fırsatı sunuyor…

Öğrenci ve Mezunlar İçin İş, İşverenler İçin İstihdam Fırsatı Güneydoğu Kariyer Fuarı'nda

Her bir kartvizitin önemi büyük…
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan: “Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın Elazığ’da gerçekleşmesi, hem iş dünyamızın nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak adına, hem de henüz öğrenimlerini sürdüren veya öğrenimini tamamlamış, genç potansiyellerimizin, enerjilerini, bilgi ve birikimlerini doğru değerlendirerek, güçlü bir kariyer başlangıcı yapmaları için büyük bir fırsat. Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde gerçekleşecek olan Fuarda işverenlerimizin her bir kartvizitini, gençlerle paylaşması, fuarda bulunmalarının önemi büyük. Odamızın da ana sponsor olduğu fuara katılım için bölgemizdeki tüm Odalarla işbirliği yaparak önemli bir destek sağladık. Yine ilimizden de bir çok firmamız fuarda yer alacak. Bununla birlikte özellikle savunma sanayi firmalarımız bu fuarda yer alarak hem iş dünyamız hem de gençler açısından çok önemli bir platform oluşturacaklar. Gençlerimizin iş ve staj imkanlarını değerlendirilmesinin yanında firmalarımızın da Savunma Sanayimizin Vakıf Şirketleri olan ve ülkemizin son yıllarda dünya çapında üretimleriyle dikkat çeken firmalarımızla iletişim kurması mümkün olacaktır. 
Fırat Üniversitemizin kampus alanı içerisinde bulunan çok amaçlı Kapalı Spor Salonunda açılacak olan Fuarımızın, ilimiz ve bölgemiz istihdamına katkı sağlamasını temenni ederek, Valiliğimize, Belediyemize ve Üniversitemiz ile birlikte tüm katılımcı firmalarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” İfadelerinde bulundu.