PKK'yı Anneler Bitirecek

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, Diyarbakır HDP binası önündeki oturma eylemini 681'inci gününde de sürdürüken 2014'te Burdur'da 20 yaşındayken zorla dağa kaçırıldığı iddia edilen oğlu İbrahim Halil Küçük için Gaziantep'ten gelen anne Semra ve babası Talip Küçük'ün de eyleme katılmasıyla sayı 234'e yükseldi.

PKK'yı Anneler Bitirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evlat nöbetinin 681’inci gününde eyleme bir ailenin daha katılmasıyla sayı 234’e yükselirken, HDP il binası önüne gelerek 2014'te Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencisiyken 20 yaşında kaçırılan oğlu İbrahim Halil Küçük için Gaziantep’ten Diyarbakır HDP il binası önüne gelen anne Semra ve babası Talip Küçük, ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla eyleme katıldı.

Annelerin evlatları için gösterdiği bu fedakârlığa hem devletimiz hem de sağduyulu vatandaşlarımızın desteğini biliyoruz. Ülkemiz de bu terör sorununu bitirmek ve ülkemiz de huzuru tesis etmek istiyorsak terör ile hep birlikte mücadele etmeliyiz…

Unutmayalım ki. Terörün olduğu yer de huzur olmaz… Ne batıda, Ne doğuda, Ne Ankara’da ne Diyarbakır’da huzur olur. 

Teröre harcanan maddi kaynak, ülkenin kalkınmasına yansısaydı bugün Türkiye çok daha iyi bir yerde olurdu. Bugün ülkemizin bir çok şehrinde  aş ve iş diye devlete düşman olan bazı kişiler, onuruyla çalışır, evine ekmek götürür ve huzurlu bir yaşam sürerlerdi. Ama küresel aktörler bu tabloyu görmek istemiyor. Türkiye’nin başında her dönem bir sorun ve kaynak aktardıkları bir problem olsun istiyor. İstiyor ki hem silah satsın hem de ülkenin gücü kırılsın ve öne çıkmasın.

Yıllardır ülkemizin başına bela olan ve dış ülkelerin desteği ile insanlarımızı şehit ederek yüreğimizi yakan bu terör örgütünü bitirmek ve aldatılan insanlarımızı kazanmak için el ele vermeliyiz…

Bu Ülke Hepimizin…