Özhaseki: 'Şahin Şerifoğulları Büyük Projelerin Peşinde'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl teşkilatı ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Özhaseki: 'Şahin Şerifoğulları Büyük Projelerin Peşinde'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahvaltı programı sonrasında açıklamalarda bulunan Özhaseki, Elazığ’ın tarihi, coğrafyası ve insanıyla Anadolu’nun en güzel kentlerinden biri olduğunu söyleyerek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"ŞERİFOĞULLARI BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE"
Özhaseki açıklamasının devamında bazı belediye başkanlarının iyi niyetli olmalarının yanında büyük projelere girmekten çekindiklerini ancak Şahin Şerifoğulları'nın büyük projeler peşinde olduğunu bunun da Elazığ'da büyük bir değişim getirdiğini belirterk: "AK parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada, “Elazığ haliyle Anadolu’nun en güzel kentlerinden birisi dünde arkadaşlarımızla sohbet ederken söyledim. Kadim tarihiyle, geçmişiyle, tarihi eserleriyle, coğrafyasıyla oldukça güzel bir şehrimiz ama insanı çok güzel. Buradaki arkadaşlarımızı dostluklarımızı arkadaşlarımız biliyorlar özellikle altını çizilmesi gerektiğini düşündüğüm için söylüyorum bunu dostluklarımdan dolayı. Eski belediye başkanı arkadaşlarımızı da tanıyorum hepsinin kendine has gayretleri oldu, çabaları oldu. Enazından Elazığ’ın ismini kötüye çıkarak bir fiillerine şahit olmadık hepsinden Allah razı olsun, herkes kendi dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye gayret etti elinden ne geliyorsa onu yaptı. Son dönemde de Şahin Bey büyük bir gayret içerisinde birçok projenin peşinde koşuyor enazından bir kent meydanını ortaya çıkarma istemesi bile büyük düşündüğünün bir alameti. Bazı belediye başkanları iyi niyetlidir ama büyük projelere girmeye çekinirler korkarlar. Ama Elazığ’da büyük bir değişim yaşanıyor ellerine sağlık” ifadelerini kullandı.

Özhaseki, programını tamamlamasının ardından bugün Elazığ'dan ayrıldı.

Özhaseki: 'Şahin Şerifoğulları Büyük Projelerin Peşinde'
Özhaseki: 'Şahin Şerifoğulları Büyük Projelerin Peşinde'