Örnek Hizmet…

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından 2021 yılında hizmete açılan Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası, vatandaşların cenaze ve definle ilgili tüm işlemlerini tek merkezde rahatlıkla yapmasına imkan sağlıyor ve büyük takdir topluyor.

Örnek Hizmet…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, her alanda hayata geçirdiği örnek ve prestij projelerle bir yandan kentin çehresini değiştirmeye devam ederken diğer yandan da vatandaşlara hizmetleri kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Örnek Hizmet…

BİRÇOK HİZMET HAYATA GEÇTİ 
Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda Kent-Köy, Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası, Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi ve Mini Terminali gibi birçok hizmeti hayata geçiren Başkan Şerifoğulları, 2021 yılında Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün yeni binasının da açılışını yapmış, cenaze ve definle ilgili tüm işlemlerini tek merkezde rahatlıkla yapabilmesini sağlamıştı. 

Örnek Hizmet…

CENAZE HİZMETLERİ ÜCRETSİZ
Elazığ Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak sunan Elazığ Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde toplam 7 bin metrekare alan üzerinde bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 

Örnek Hizmet…

ALO 188’İ ARAMAK YETERLİ
Vatandaşların bir yakının vefat etmesi durumunda  ücretsiz olan 188 nolu ücretsiz cenaze hattını aramaları, tüm işlerin aksaksız ve kusursuz olarak yapılması için yeterli oluyor.

Bir telefonla cenaze vefat ettiği hastane ya da evden alınıyor, müdürlüğün birimlerinde yıkanıp, kefenlenip tabuta konarak morgda bekletiliyor. Aynı yerleşke içinde bulunan camide cenaze namazı kılındıktan sonra cenaze aracıyla defin yapılacağı mezarlığa götürülüyor ve cenaze için gerekli olan tüm malzemeler Belediye tarafından ücretsiz karşılanıyor.

Örnek Hizmet…

 VATANDAŞLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK 
Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak sunan Elazığ Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde toplam 7 bin metrekare alan üzerinde bin 200 metrekare kapalı alana sahip yeni Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binasında hizmet vermeye devam ediyor. Binada 20 adet morg, 5 adet gasilhane, bekleme salonu ve idari birimler, 200 kişilik cami yer alacak ve aynı anda 4 cenaze namazı kılınabiliyor. Yapılan bu yatırımla vatandaşlar, şehir içinde trafik sıkışıklığı yaşamadan cenaze namazlarını eda ederek, cenazelerini mezarlık alanlarına nakledebiliyor.

Örnek Hizmet…

İŞLEMLER TEK MERKEZDE YAPILIYOR 
Çevre düzenleme çalışmalarıyla son derece modern bir kimliğe sahip Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası, geniş otopark alanıyla da vatandaşa rahat ve konforlu hizmet sunuyor. Modern bir yapı olarak şehre kazandırılan Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binasına gelen vatandaşlar, cenaze ve definle ilgili tüm işlemlerini tek merkezde rahatlıkla yapabiliyor. 

ŞERİFOĞULLARI:“VATANDAŞIMIZIN ZOR GÜNLERİNDE YANINDAYIZ” 
Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün önemli bir eksikliği giderdiğine dikkat çeken Başkan Şerifoğulları, “En mutlu günlerinde olduğu en zor ve kederli günlerinde de hemşerilerimizin yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Bizim geleneklerimizde sevinçler paylaşınca çoğalır, acılar paylaşınca azalır. Bizler de vatandaşlarımızın en zor günlerinde yanlarında olup onlara destek olmak amacıyla defin ve cenaze işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Bu hizmete ek olarak şehrimizin önemli bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Hizmete giren mezarlıklar müdürlüğü  hizmet binamız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek ve cenaze işlemlerinde kolaylık sağlayacaktır.”dedi.

Örnek Hizmet…

7/24 HALKA HİZMET
7/24 halkımıza hizmet veren Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün önemli bir görev yaptığını ve vatandaşların defin ve cenaze hizmetlerinde kolaylık sağladığını ifade eden vatandaşlar, “Yeni bina oldukça modern. 20 adet morg, 5 adet gasilhane, bekleme salonu aynı anda 4 cenaze namazı kılınabilecek alan ve otopark alanları var. Cenazesi olan vatandaş, başka bir yere gitmeden bütün işlemlerini bu merkezden yapıyor. Elazığ için önemli bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.