Öfkemizden Kork Miço!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Yunanistan'a yönelik sarf ettiği 'Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Onları aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz. Sonu felaket olur' sözleri büyük yankı uyandırdı. Konu hakkında konuşan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten küstah bir açıklama geldi. Miçotakis, 'İzole olduğu kadar öfkeli de olan bir komşumuz var.' dedi.

Öfkemizden Kork Miço!

Ha şunu bileydin Miçotakis. Evet, Türkiye’nin  söz konusu vatan olduğunda öfkeli bir cumhurbaşkanı var. Milli konularda taviz vermeyen ve sonunda ne olursa olsun kararlı ve keskin bir duruş sergileyen ve gerekirse öfkelenen bir Cumhurbaşkanı var.

Ne o, yoksa korktun mu Miçotakis? Kork kork. Korkmakta haklısın. Nede olsa öfkeli bir cumhurbaşkanı ile muhatapsın. Ve bir gün ansızın gelebiliriz deyip bunu güney sınırlarımızda yapan bir Cumhurbaşkanı ile uğraşıyorsun .

Erdoğan’ın yaptığı ve kendisinin de ifade ettiği gibi şaka değil. Zira vatanın ve bayrağın şakası olmaz. Sen Kardak’da bir kurşunla yere düşen yunan askerinden de bilirsin bunu.

Aklını başına al Miçotakis, öfkemizden ve Türkiye’nin gücünden kork.