Narkoz: 'Tehlikenin farkında mısınız?'

Elazığspor'un köklü taraftar gruplarından Narkoz, yayımladığı basın bildirisiyle herkesi Elazığspor'a destek vermeye, Teknik Direktör Cafer Aydın'ı ise istifaya davet etti

Narkoz: 'Tehlikenin farkında mısınız?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal
TFF 3. Lig 1. Grup’ta transfer yasağını kaldırarak kadrosunu güçlendiren ve kümede kalma mücadelesine başlayan Elazığspor’da, tribünlerin köklü oluşumu Narkoz’dan destek çağrısı geldi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na transfer tahtasının açılma sürecindeki mücadelesinden dolayı teşekkür edilen açıklamada, Teknik Direktör Cafer Aydın’a istifa çağrısında bulunuldu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı;
“Vazgeçmek; ayrılmak, kopmak demektir. Vazgeçmek; sözünden dönmek demektir!
Vazgeçmiyoruz sevmekten, peşinden koşmaktan, haykırmaktan, uğruna savaş vermekten. Biz vazgeçmiyoruz da bu şehirde çoktan vazgeçenler olmuş Bordo Beyazlı, Türk Bayraklı, Çaydaçıra Armalı Elazığspor'dan. 3 yıldır transfer tahtası kapalı iken maddi imkansızlıklarda boğuşurken sesini çıkarmayan şehrin önde gelenleri transfer tahtası açılır açılmaz yazar çizer oldular. Ne değişti? Hani kapanırdı bu kulüp? Hani 3 gün ağlar unutur giderdik? Bu arada şehrin ileri gelenleri demiş iken Şahin Şerifoğulları Belediye Başkanımız verdiği sözü tutarak kendisinin öz ve öz Elazığ evladı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Transfer tahtasını ismini vermek istemeyen sayılı ileri gelenlerle birlikte açtı. Allah senden razı olsun sayın başkan. Bizim (Narkoz) önceki yıllarda stadyumda astığımız ve özdeşleşmiş bir pankartımız vardı "Bu memleket kendisine bir katre kadar hizmet edeni şerefle yad etmiştir ve edecektir.” A partisiymiş B partisiymiş hiçbir zaman siyasi bir rant sağlamadık. Kim bu kulübe bir çivi çaktı Allah razı olsun dedik, ayakta alkışladık. Ayakta alkışlayacağımız çok kişi olması gerekirken şimdi neden bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişiyi alkışlıyoruz. Neden hep birlik olup önümüze gelip hepinizi canı gönülden ellerimiz yorulurcasına alkışlamıyoruz? Bu şehrin sahibi bir tek Şahin Şerifoğulları mı ve ismini ön plana getirmeyen birkaç kişi mi?”

“TAKIM HALA DÜŞME POTASINDA!”
“Peki tahtayı açtık, transferler yapılıyor her şey çok güzel ilerliyor. Ama tehlikenin farkında mısınız takım hala küme düşme potasında... Neden birlik olup şehri ayağa kaldırmıyoruz neden bir kıvılcım başlatmıyoruz. Tahta açılmış borçlar ödenmiş transferler yapılmış BAL LİGİNE mi düşeceğiz? Neden o zaman bunca çaba. Şehrin tüm ileri gelenlerine buradan sesleniyoruz. Şehrin her yanını Elazığspor bayrakları ile süslesek, maçtan bir iki gün önce şehrin en işlek yerlerinde minibüslerle tüm Elazığ halkını maça davet etsek. O eski heyecanı tekrar geri getiremez miyiz? Ayrıca bilet fiyatları da makul uygun olsa daha iyi olmaz mı? Taraftarımızın çoğu öğrenci gencecik çocuklar bilet fiyatları 20 TL yapılıp küstürtmek mi amacınız? Stat geliri de olmasın yapın 1 lira yapın 5 lira dolduralım stadı küme düşen bir takımın bilet fiyatı 20 lira olmaz sayın yetkililer. İsim verin tek tek söyleyin bu destek vermiyor bu veriyor diye sitem ediyorsunuz bizlere çok haklısınız lakin biz isim vermek değil biz taşın altına elini koymayanın bende taşın altına elimi koyayım düşüncesini geri getirmeyi amaçlıyoruz. Belediye Başkanımızdan Valimize ,Valimizden bizleri temsil eden Milletvekillerimize, Milletvekillerimizden, Sktlardan, Yönetimimize, Yönetimimizden taraftarımıza kadar herkes elini taşın altına koyma zamanı.”

“CAFER HOCAMIZ MAÇLARI YAYINLATMIYORMUŞ!”
“Eskiden maçlarımızı gurbette olanlar için Kanal 23,Kanal E canlı yayınlardı Coşkun Kamaç abimiz o heyecanı ile anlatır gurbettekiler bile tribünde olduğunu hissederlerdi. Duyduğumuz duyumlara göre maçları Cafer Hocamız maçları yayınlatmıyormuş? Doğruysa vay halimize. Bir teknik direktör ( 11 haftadır kazanamamış ) gelmiş maçları yayınlamayacaksınız diye emir veriyorsa bizde bunu uyguluyorsak gerçekten de vay halimize. Yalansa böyle birşey yoksa çıkın deyin yalandır doğrusu budur bizde bilelim. Diyelim ki yanlış duyum almışız. 11 haftadır kazanamayan bir hocanın bu kadar söz sahibi olması nedendir? Taktik anlamında sınıfta kalan, rakip analizlerinizde sınıfta kalan, oyuncu değişikliklerinde sınıfta kalan biri ile ne diye hâlâ devam ediyoruz? Değişme sırası gelmedi mi?
Çok geç olmadan bunca emek boşa gitmemesi adına tüm herkesi destek olmaya bekliyoruz. Başka Elazığspor yok. Son 14 hafta puan farkı 7.Daha önce yaptık başardık yine başarırız.
Haydi Elazığ Ayağa.”