MÜSİAD 26. Olağan Kongresi İstanbul Kongre Merkezinde Gerçekleşti

Başak MERAL GÜNDÜZ/ MÜSİAD 26. Olağan Kongresi  İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşti. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve Türkiye'nin her yerinden iş adamları katılım sağladı.

MÜSİAD 26. Olağan Kongresi İstanbul Kongre Merkezinde Gerçekleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABDURRAHMAN KAAN BAŞKANLIĞINI MAHMUT ASMALI’YA DEVRETTİ
Elazığ Genç MÜSİAD Başkanı Furkan Göçer yaptığı açıklamada ”Abdurrahman Kaan 2017 Yılından beri süren başkanlığını Mahmut Asmalı’ ya devretti. Yeni projelerle başkanlık yoluna çıkan Asmalı başkanlığı devraldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hak, hukuk, adalet, eşitlik, barış, güven, refah, mutluluk gibi milletimizin o dönemde gerçekten hasretini çektiği medeniyet değerlerimizi çağın gerekleriyle tahkim ederek yola revan olan MÜSİAD, hamdolsun kısa sürede büyük mesafe katetmişti.” diyerek Müsiad’ın vizyon ve misyonuna dikkat çekti. Ayrıca Erdoğan, "Türkiye'yi 2023 hedeflerine inşallah sizlerle birlikte ulaştıracağız. Evlatlarımıza 2053 vizyonunu sizlerle birlikte emanet edeceğiz. Bu hayırlı yolda Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsun." diyerek sözlerine devam etti.

KONGREYE ELAZIĞ GENÇ MÜSİAD BAŞKANI FURKAN GÖÇER VE MÜSİAD BAŞKANI TEKİN GÜRKAN KATILDI
Furkan Göçer, ”Elazığ MÜSİAD ailesi olarak Kongreye Genç Müsiad Başkanı Muhammet Furkan Göçer, Müsiad Başkanımız Tekin Gürkan  ve İl Yönetim Kurulu olarak katılım sağladık. Müsiad Genel Kurulunda 320 milyon dolar iş hacmine sahip Azerbaycan’da Kasım ayında üyelerle Azerbaycan’da yatırım amaçlı b2b görüşmeleri yapılacağının müjdesi verildi” dedi.