Muhalefet Şart

İlimiz sorunlarını katıldığı televizyon programları ve etkinliklerde dile getirmekle yetinmeyip TBMM kürsüsüne taşıyan CHP Milletvekili Gürsel Erol, usulsüz yıkımları da meclise taşıyarak suç duyurusunda bulundu.

Muhalefet Şart
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem araştırma komisyonu raporu görüşülürken CHP grubu adına söz alan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da depremden kaynaklı mağduriyetlerin halen devam etiğini,  deprem komisyonu raporunun Elazığ’ın gerçeklerini yansıtmadığını dile getirdi.

“Deprem araştırma komisyonunun raporu Meclis'te konuşulurken Elazığ milletvekillerinden hiçbir arkadaşımızın burada olmaması da son derece üzüntü vericidir” diyen Erol, konuşmasında depremin ilk anında tüm kurumların çok güzel çalıştığını ancak sonradan başta mülkiyet hakları olmak üzere birçok sorunların yaşandığını ve özellikle yıkımlardaki usulsüzlüklerin kamuoyu vicdanını yaraladığını ifade etti.

Muhalefetin ne kadar gerekli olduğunu ve aslında muhalefetin de görevini yapmasıyla iktidara destek olduğunu, ilimize CHP Büyükşehir belediyelerinin kazandıracağı üç okulla çok net olarak gördük.

CHP Milletvekili Erol’un yanlışları her platformda ve özellikle mecliste dile getirmesi, hizmetlerdeki aksama ve kusurların giderilmesine yönelik önemli bir adımdır ve değerlidir.

Muhalefeti yapıcı bir üslup ve tarzda yapan Erol’un bu tavrı, ilimizdeki farklı partilere mensup insanlarımız tarafından da takdirle karşılanmaktadır.

Keşke hiçbir sorun yaşanmasa ve CHP Milletvekili Gürsel Erol da mecliste bunları dile getirmek zorunda kalmasa.

Gerçek şudur ki her eve ve her şehre muhalefet lazım ve şart. Bu olmazsa yanlış, yanlış olarak görülmeyecek ve devam edecek. Bizler, şehir olarak muhalefetten beklentimizin yeterince karşılandığına ve Milletvekili Erol’un bu görevini hakkıyla yaptığına inanıyoruz.