Milletvekili Zülfü Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu. Demirbağ ve beraberindeki heyet, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ,  Elâzığ’da muhtarlar ile bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında öncelikle Elazığ muhtarlar derneğine bağlı merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısına katılan Demirbağ ardından Sivrice Elmasuyu köyü bermaz bölgesi muhtarlarını ziyaret etti. Daha sonra tekrar merkeze dönerek farklı mahalle muhtarları ile de bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantılara İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet İl özel İdare genel Sekreteri Ali Şiş, Ak Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, Fırat Kalkınma Ajansı genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ muhtarlar dayanışma derneği başkanı Murat Gülbasan Elazığ muhtarlar derneği başkanı Ahmet Gül, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Demirbağ’ın sabah saatlerinde ilk durağı TEİAŞ toplantı salonunda merkez mahalle muhtarları oldu. Demirbağ burada muhtarlardan bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Demirbağ daha sonra Sivrice’ye geçti. Burada Elmasuyu köyü Bermaz bölgesi muhtarlarıyla bir araya gelen Demirbağ ve beraberindeki heyet burada vatandaşların, muhtarların sorun ve taleplerini diledi.

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Demirbağ, gerekli notları aldıklarını ifade ederken bu yıl ve gelecek yıl içerisinde çalışmaların yapılacağını söyledi.

Demirbağ ’’ şimdi bütün muhtarlarımızı dinledik buradaki arkadaşlarımız yetkili arkadaşlarımızda olabilecek konularda notlarını aldılar. Ama bu sene asfalt programı yok. Dolayısıyla talepler bu sene değil de imkanımız olursa gelecek sene yaparız ama onun dışında kendi imkanlarımız ölçüsünde yapabileceğimiz konularda arkadaşlarımızla bizde not aldık.’’ İfadelerini kullandı.

Demirbağ ve beraberinde bulunan heyet daha sonra tekrar merkeze dönerek Elazığ merkez Muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların deprem ile ilgili  ve sorumlu oldukları mahalleler hakkında bilgi alarak ilgili müdürler ile birlikte sorunların çözümü konusunda toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Demirbağ ‘’Bu saatlerde de aşağı yukarı bir saattir Elazığ merkez mahalle muhtarlarımızla yine beraber bir aradayız. Onlarında tabi gerek depremlerle ilgili gerek mahallelerle ilgili hem kafalarında soracağı sorular ve hem bazı sorunlar var inşallah müdürlerimizle birlikte bürokrat arkadaşlarımızla birlikte bu saatlerden itibaren beraber olmak suretiyle onların çözümü konusunda onlara bir çözüm getirme konusunda beraberliğimiz olacak’’ dedi.