Milletvekili Bulut, OSB'de İşletmeleri Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Organize Sanayi Bölgesi'nde mineral taş yünü fabrikasını gezdi.

Milletvekili Bulut, OSB'de İşletmeleri Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Akdağ ve yetkililer ile tesisi gezen Milletvekili Bulut, üretimi yapılan ürünlerle ilgili bilgiler aldı. 

AKDAĞ: TESİSİMİZ YAKLAŞIK 1 AYDIR FAALİYETTE 
Bulut’u tesislerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Akdağ, “Sayın vekilimizin tesisimize ziyareti vesilesi ile kendilerine teşekkür ediyoruz. 2019 yılı Eylül ayında başlamış olduğumuz tesisle ilgili yatırımlarla elhamdülillah yaklaşık 1 ay önce üretimlere başlayarak nihayete erdirdik. Şu anda bulunduğumuz alanda 90 bin metrekarelik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin metrekarelik kapalı alanda mineral taş yünü imalatıyla ilgili makine tesisat yatırımıyla beraber tesisimiz şu anda yaklaşık 1 aydır faaliyette” ifadelerini kullandı.

BULUT: HAKİKATTEN BİR KÜLTÜRÜN DEVAM EDEBİLMESİ AÇISINDAN DA YAPILMIŞ OLAN BİR TESİS 
Milletvekili Bulut ise, “Akdağ ailesi hepimizin yakından tanıdığı, bizimde geçmişten beri babalarımızın hukukunun olduğu hakikatten Elazığ’a çok katkı sağlanmış, katma değer sağlanmış sanayi kültürünü devam ettirmiş önemli bir aile. O ailenin mensuplarından olan Sayın Muhammed Akdağ kardeşime, yine Mustafa Akdağ kardeşime, Yasin Akdağ kardeşime ve İsmail Akdağ kardeşime gerçekten çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık diyorum. Tabi tesisi gezince çok heyecanlandık. Çok da mutlu olduk. Üst düzey bir tesis. Sadece kar amaçlı değil aynı zamanda hakikatten bir kültürün devam edebilmesi açısından da yapılmış olan bir tesis. Yasin kardeşimiz çok güzel bir söz söyledi ‘biz bu tesisi yaparken zengin olmak için değil gelecek kuşaklara bir sanayi kültürünü devam ettirebilmek için biz bu tesisi yaptık’ dedi. Baktığımızda gerçekten çok büyük bir emek, yoğun bir sektör” şeklinde konuştu.

Bulut, “Ben hep şunu söylüyorum; sanayicilik şu son dönemde gerçekten çok helal bir kazanç. Çünü o kadar içinde yoğun emek, o kadar çaba, o kadar mücadele, o kadar zorluk barındırıyor ki kolay para kazanma yöntemleri varken bir insanın böyle bir yöntemi seçmiş olması sadece milli ve manevi değerlere bağlılığıyla söz konusu olabilir diye düşünüyorum. Bunu başka bir şeyle izah edemezsiniz. Sanayicilik bir tutku, sanayicilik bir sevgi. Bugün biz Akdağ ailesinde bu tutkuyu, bu sevgiyi gördük. Rabbim tutkularını ve sevgilerini daim etsin. Başarılarını daim etsin” dedi.