MİLLETVEKİLİ EROL'DAN BAŞKAN DOĞAN'A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mollakendi Belediyesi'ni ziyaret ederek, başkan Mehmet Enis Doğan'la bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ EROL'DAN BAŞKAN DOĞAN'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Doğan gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Milletvekili Erol Başkan Doğan’ın kalıcı hizmetlere imza attığını kaydetti.

 

BAŞKAN DOĞAN “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Milletvekili Gürsel Erol’u ağırlayan Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, “Göstermiş oldukları nezaketten ilgi ve alakadan dolayı beldem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdılar. Sayın vekilimi kalben sevdiğimi ifade etmek istiyorum. Siyasi olarak farklı yerlerde olsak da kendisine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ EROL “O SAMİMİYETİ GÖZLERİNDE HİSSEDİYORUM”

Geç kalınmış bir ziyareti bugün gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Milletvekili Gürsel Erol ise, “Bugün Mollakendi Belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bu aslında gecikmiş bir ziyaretti. Ondan dolayı kendisinden de özür dileriz. Hem bürokratları, hem personelleri hem de belde halkı ile bizi karşıladığından dolayı yakın gösterdiği ilgiden dolayı ben burada olan dostlarımıza, belediyemizin personeline ve beldemizin sakinlerine teşekkür ederim.

Belediye başkanımızın Elâzığ protokolünde, Elazığ’da ki etkinliklerde, Elazığspor’un maçlarında karşılaştığımız zaman bize karşı gösterdiği iyi niyet ve özel ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. O samimiyeti gözlerinde hissediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

MİLLETVEKİLİ EROL “ELAZIĞ’IN BÖYLE ÇALIŞKAN BAŞKANLARA İHTİYACI VAR”

Başkan Doğan daha sonra Milletvekili Erol’a hayata geçirdiği projeleri gezdirirken Milletvekili Erol, “Otobüsünüzü çok beğendim. Pırıl pırıl tertemiz, koltuğu çok güzel. Seni kutluyorum başkanım. Elazığ’ın böyle çalışkan başkanlara ihtiyacı var” dedi.

 

GÜNTAŞI MAHALLESİ’NE RENK KATMIŞ

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’la çalışmaları yerinde gezen Milletvekili Gürsel Erol, Başkan Doğan’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, “Güntaşı Mahallesine kazandırılan havuz ve şelalenin İnanılmaz güzel bir yer olduğunu ifade etti. Erol, “Görüntü olarak müthiş bir hizmet ve ambiyansa sahip hem de çocuklar için çok güzel bir ortam. Bu aynı zamanda bir süs havuzu değil çocukların yaz mevsiminde kullandıkları, yüzdükleri bir havuz. Burası çok fonksiyonlu bir alan. Gündüzleri havuz olarak, akşamları kafeterya ve aynı zamanda restoranda da çevrilecek kısmen. Değişik amaçlara hitap edecek, kına gecelerinin olacağı bir alan olacak. Kısıtlı imkânlarla gerçekten bu kadar kısa sürede bu kadar hizmeti yapmasından dolayı başkanımızı kutluyorum. Sayın başkanım bu hizmetleri gerçekten Elazığ’da örnek alınması gereken, kısa sürede örnek gösterilmesi gereken çalışmalar. Gelirken yolda otobüsü de gördük. Otobüsün içinden, tasarımından, rengine kadar her şeyi özel planlanmış. Mollakendi yükselişte öyle anlaşılıyor. İnşallah Elâzığ’da örnek bir belde, örnek bir belediyeciliği Mollakendi de yaşayarak bütün hemşehrilerimize göstereceğiz. Ben sayın başkanıma çalışmalarından ve bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve kutluyorum kendisini” açıklamalarında bulundu.