Milletvekili Balık, Muhtarları Dinledi

Muhtarlar Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, bir buçuk yılda deprem konutlarının çoğunun teslim edildiğini söyledi.

Milletvekili Balık, Muhtarları Dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GÜLBASAN: ARKADAŞLARIMIZIN SORUNLARININ BİR KISMI ÇÖZÜLDÜ 
Dernek Başkanı Murat Gülbasan, “Biz Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak sürekli sizlerle, siz vekillerimizle başta sizler olmak üzere çok toplantı yaptık. Bu toplantıların içinde muhtar arkadaşlarımızın sorunlarının bir kısmı çözüldü. Bu nedenden dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. Tabi hepsini bir seferde yapmak mümkün değil. Ama zaman zaman sıkıştığımız dakika sizleri arıyoruz. Sizde sağ olun telefonlarımıza cevap veriyorsunuz. Müsait olursanız toplantı yapıyorsunuz bizlerle. Olmasanız da telefonla gerekli yerleri gerekli kurumları arıyorsunuz. Biz gerçekten AK Parti hükümetinin Türkiye’de yapmış olduğu icraatları yakinen bilenlerden biriyiz biz. En azından muhtar olarak 15 yıl içinde yapılan bütün hizmetleri biz biliyoruz. Elazığ’da da büyük hizmetler oldu. Maalesef deprem oldu. Depremden dolayı ufak tefek sıkıntılar oldu. Vatandaşları başka yönlere yönlendirmek isteyenler oldu. Bu arada muhtarlar da zan altında kaldı. Biz de bayağı zorluk çektik. Ama tabi biz biliyoruz kimin ne yaptığını, kimin nasıl çalıştığını. Ben gerçekten sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BALIK: ÇOK BÜYÜK BİR ÇALIŞMA VAR 
Muhtarların seçildikleri köy ve mahallede en iyiyi yapma gayretiyle çalıştığını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Bu dönüşümle birlikte 25 bine yakın bina Elazığ’da yapılmakta. Yaklaşık 15 bini teslim edildi. Köylerimizde yine köy evlerimiz yapılıyor. Şehir merkezimizde mahallelerimizde çok büyük bir çalışma var. 25 bine yakın ev ve konut yapılırken elbette ki eksikler, beğenilmeyenler mutlaka ki olacaktır. Ama bizim amacımız mutsuzluğu ve memnuniyetsizliği en aza indirmek. Daha güzel bir Elazığ’da, daha güvenli bir Elazığ’da, bir sonraki depreme daha hazırlıklı bir Elazığ’da elbette ki temennimiz bir daha böyle bir acı yaşanmaması. Ama hepimiz biliyoruz ki Elazığ bir deprem bölgesi. Türkiye bir deprem bölgesi. Dolayısıyla biz bunda hazırlığımızı öncesinde yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

BALIK: BİR BUÇUK YILDA EVLERİMİZİN BÜYÜK BİR KISMINI TESLİM ETTİK 
Milletvekili Balık, “Sayın bakanlarımız deprem boyunca Elazığ’dalardı. Deprem sonrasında hep Elazığ’dalardı. Elazığ’dan sonra olan bütün felaketlerde küresel ısınmanın getirdiği felaketlerde bütün dünyanın maruz kaldığı felaketlerde sayın bakanlarımız, Cumhurbaşkanımız hemen olay yerinde. Devlet hakikatten milletinin yaralarını sarmak derdinde. Biz yaklaşık bir buçuk yılda evlerimizin büyük bir kısmını teslim ettik. Daha yapılmakta olan evlerimiz var. Biz yalnızca bir ev teslim etmiyoruz insanlarımıza. Yeni bir hayat, yeni bir yaşam alanı teslim ediyoruz. Park ve bahçeleriyle, okullarıyla, fırınıyla, bakkalıyla, dükkanıyla yaşam alanlarıyla milletimize daha iyi yaşam şekli, daha iyi bir şehir ve daha güzel bir belediyecilik sunuyoruz. Hakikatten Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’da bu konuda çok hassas” dedi.