Banvit'in yeni 'Çıtır Lezzetler Ailesi' raflarda

Banvit'in restoran lezzetlerini eve taşıyan yeni ürünleri raflardaki yerlerini aldı.

Banvit'in yeni 'Çıtır Lezzetler Ailesi' raflarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çıtır Piliç Kanat ile piliç göğüs löp etleri kullanılarak hazırlanan Çıtır Piliç Parmak ve Çıtır Piliç Küpleri’nden oluşan yeni kaplamalı ürün ailesi, 
farklı lezzetler arayanlara çeşitlilik sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen gıda üreticilerinden Banvit BRF, yeni ürün çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Banvit “Çıtır Lezzetler Ailesi”, farklı tüketim ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış 3 yeni ürün çeşidiyle tüketicileriyle buluştu. Banvit çıtır lezzetler ailesi ile menülere farklı lezzetler katmak ya da keyifli atıştırmalıklar hazırlamak şimdi daha da zahmetsiz.

Çıtır Piliç Kanat ile piliç göğüs löp etleri kullanılarak üretilen Çıtır Piliç Parmak ve Çıtır Piliç Küpleri ürünlerinden oluşan çıtır lezzetler ailesi; özel kaplaması ve farklı tüketim alanlarına uygunluğu gibi özellikleriyle öne çıkıyor. İster fırınlanarak, ister kızartılarak kısa sürede tüketilmeye hazır hale gelen ürünler, renkli ambalajları ile dikkat çekiyor. 

ÇITIR ÇITIR KAPLANDI, LÖP ETE LEZZET KATILDI

Banvit BRF Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yasemin Gürleroğlu; “2020 Nielsen Perakende Paneli verilerine göre*; taze piliç, işlenmiş piliç ve pişmeye hazır piliç eti segmentlerinde pazar paylarımızı artırarak, liderliğimizi güçlendirdik. Tüketici odaklı yaklaşımımızı inovasyonlarla desteklemeye devam ederek, lider olduğumuz segmentlerdeki pazar paylarımızı daha artırmayı ve bu alandaki liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Ar-Ge çalışmalarımız ve tadım testlerimizin ardından “Çıtır Lezzetler Ailesi” ürünlerimizi kısa bir süre önce tüketicilerimizle buluşturduk. Değişen tüketici beklentilerini yakından takip ediyoruz ve buna yönelik yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde tüketicilerimizle yeni ürünlerimizi buluşturmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.