MHP, Yazıkonak'ta İddialı

Siyasi heyecanın ve rekabetin yoğun olarak yaşandığı beldelerden biri olan Yazıkonak'ta MHP Belediye Başkan Adayı Murathan Koktaş'a yoğun ilgi var.

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

Kübra Kabukçu/31 Mart seçimleri öncesi şehir merkezi ve ilçelerde göze çarpan siyasi heyecan beldelerde de kendini gösteriyor. 

Seçim heyecanı ve etkili seçim kampanyalarının yoğun yaşandığı beldelerden biri de Yazıkonak. Yazıkonak’ta iddialı isimlerden olan MHP Belediye Başkan Adayı Murathan Koktaş, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Koktaş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara bire bir temas etmesi, ortaya koyduğu özveri ve ilkeli duruşuyla Yazıkonaklı vatandaşların takdirini topluyor. MHP Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Murathan Koktaş, beldede adım atılmadık yer bırakmayarak tüm vatandaşların adeta gönlüne dokunuyor.

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

MHP’DEN EN GENÇ ADAY  

MHP’nin Elazığ’da en genç belediye başkan adayı olan Koktaş, bu rolün kendisine ekstra sorumluluklar kattığını bu sebeple daha dinamik, sosyal, çözüm odaklı, teorikte kalmayan ve  pratiğe geçebilen çalışmalar ile adından söz ettirmek istediğini dile getirdi. 

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

BİREYE HİZMET TOPLUMA FAYDA

Şu an Kamu hukuku alanın da yüksek lisans yapmakta olan Koktaş, sistemini kurarken birçok siyaset felsefecisini örnek aldığını, düşüncelerinden faydalandığını ve yoluna ışık tutan şeyin her zaman ‘Bireye hizmet topluma fayda’ cümlesi olduğunu ifade ediyor.

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

“AMACIM GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL”

Amacının günü kurtarmak değil sonuca varmak olduğunu belirten Koktaş, stratejisini şu sözlerle aktardı: “Profesyonelliği bir düşünce ve davranış biçimi olarak kabul ederek girdiğimiz bu yolda bütün olaylar karşısında profesyonelce düşünecek ve ona göre hizmetleri biçimlendireceğiz. Profesyonel insan, neden, niçin, nasıl sorularına cevap arayan insandır. Bu sebeple olaylara ön yargılı bakmaz. Bu soruları soran insan öz eleştiri yapıyor demektir. Öz eleştiri yapmayan insan önce kendini daha sonra hitap ettiği kesimi anlayamaz. Sadece profesyonel düşünebilen insan sorunlara çözüm arayışı içinde olur. Buna karşın hayata amatörce bakan insanlar, günü kurtarmak, sorunların etrafında dolanarak sonuca varmayı istemeyen insandır. Biz günü değil öncelikle çocuk ve gençlerin geleceğini kurtaracağız.”

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

“YAZIKONAK STRATEJİK BİR BELDE”

Yazıkonak Beldesinin  bölgenin doğu ve batısını birleştiren stratejik bir konumda olduğunu ifade eden Köktaş, “Şu an şehir dışında kurumsal danışmanlık teklifi götürdüğümüz birçok firma Türkiye’nin neresinde olursa olsun Elazığ Organize Sanayisinin adresinde Yazıkonak beldesinin adı geçtiği için beldeye hâkim ya da adını duymuş durumda. Bu açıdan beldemiz sadece sanayiyi barındıran yapısıyla dahi, kendi reklamını kendisi yapabilen bir avantaja da sahip. Bu sebeple amacım adından daha çok bahsettirmesine sebep olabilmek sürekliliği ve verimliliği sağlayabilmektir” şeklinde konuştu.

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

ELAZIĞ BÜYÜKŞEHİR, YAZIKONAK MERKEZ İLÇE OLMALI 

Seçim çalışmalarına da değinen Koktaş, “Yazıkonak’a dair tüm problemlere hâkimiz. Tüm gezilerimizde esnafı, kadınlarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı dinledik. Gerek bir masa başında çay sohbetinde, gerek bir halı sahada gol sevincinde gerekse bir kaldırım taşında yorgunluğumuzu atarken birinci ağızdan söylenilen her şeyi not aldık .Bu konuda yapılması gereken şeyleri il başkanımız Yunus Bal’a ile vekilimiz Semih Işıkver’ e sunumumuzu yaptık. Bu konuda verdiğimiz her söz aynı zamanda onların sözüdür dedi” dedi.

MHP, Yazıkonak'ta İddialı

KOKTAŞ: “PROJELERİMİZ İLE İDDİALIYIZ”

Yapılmamış her şeyin hesabını sormaya hazır olduklarını dile getiren MHP Adayı Koktaş: ’Siyasete girdiğim ilk günden beri amacımın günü kurtarmak değil profesyonel siyaset olduğunu dile getirmekteyim. Siyaseti ve belediyeciliği kapsayan tüm konular ile ilgili hazırlamış olduğumuz ve hazırlamaya devam ettiğimiz projelerimiz ile iddialıyız. Bu noktada yeni iddiam;  “herkes çekilsin bizi izlesin” Çünkü ben bu yola çıkarken bir şeylerin aslında ne kadar yapılabilir olduğunu gösterebilmek için çıktım. Yapılması gerekenleri yaparken bundan önce yapılması gerekirken yapılmamış her şeyin hesabını sormaya da varım” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ DAHA İYİ BİR YAŞAMI HAK EDİYOR”

Murathan Koktaş: ”Güzel bir beldemiz ve çok kıymetli bir halkımız var. Bu halk çok güzel yaşamayı, daha iyi sosyal haklar edinmeyi ve refah bir hayat sürmeyi hak ediyor. Öncelikli olarak bir danışmanlık firmam var, bu noktada amacım çocukların ve gençlerin geleceği, psikolojik iyilik hallerinin desteklenebilir olması, sonrasında ise aynı sosyal ortamlarda beraber yaşayacakları komşunun, akrabalarının, diğer mahalle çocuklarının geleceği için bir şey yapmak, yolunda gitmeyen yönetim şekillerini tespit etmek ve düzeltmek, çocuklarımıza daha refah bir ülke ortamı bırakmak için bu yola girme kararı aldım.” dedi.