Metin Peker: 'Hakkımı helal etmiyorum'

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle iki maçtan men cezası alan Elazığspor'un tecrübeli stoperi Metin Peker, 'rapora kafalarına göre ekledikleri söylemlerle 2 maç ceza almama neden olan insanlara hakkımı helal etmiyorum' dedi

Metin Peker: 'Hakkımı helal etmiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grup’un 24. Haftası’nda oynanan ve Elazğspor’un 2-1 kazandığı Anadolu Üniversitesi maçında sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle iki maçtan men cezası alan Metin Peker, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Metin mesajında; “Sevinmek dışında başka bir hareketinin olmadığını belirten tecrübeli stoper, “Ağzımdan tek bir kötü söz çıkmamışken rapora kendi kafalarına göre ekledikleri söylemlerle 2 maç ceza almama neden olan insanlara hakkımı helal etmiyorum. En son ve en çok biz sevineceğiz” dedi.

DİĞER CEZALAR
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Metin Peker’e 2 maçtan men ve 9 Bin TL para cezasının yanı sıra Mert Altınöz’e 4 maçtan men ve 3.600 TL, Bülent Yenihayat’ın yardımcısı Mustafa Tura’ya 3 maçtan men ve 4.500 TL ve taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle Elazığspor’a 4.000 TL para cezası verildi.