MEB'den Açıklama Geldi, Okullar Ne Zaman Açılacak?

Öğrenciler, 22 Ocak itibarıyla çıktıkları yarıyıl tatilinin tadını çıkarırken bazı sosyal medya hesaplarından yayılan okullarda ikinci dönem açılmayabilir,15 tatil uzatıldı iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı'na yönelmişti. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

MEB'den Açıklama Geldi, Okullar Ne Zaman Açılacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Tatil uzatıldı şeklindeki iddialar yayıldıktan sonra öğrenci ve veliler başta olmak üzere tüm ilgililer MEB duyurularına odaklanmıştı. Konuyla ilgili açıklama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yapıldı. İddialar arasında öğrencilerin ikinci dönemi online eğitim göreceği de yer alıyordu. Yanıt gecikmedi. İşte, 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimi ile okullar ne zaman açılacak, tatil ne zaman bitiyor sorularının yanıtları!

15 tatil uzatıldı iddiası sonrası MEB’den açıklama geldi! Okullar ne zaman açılacak, Pazartesi açılıyor mu?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı takvimine göre öğrencilerin 15 Tatili (Sömestr) 22 Ocak itibarıyla başladı. Hafta sonunun da tatil olması sebebiyle öğrenciler 19 Ocak günü karnelerini almalarından bu yana derslere ara vermiş bulunuyor. İki haftalık tatilde sosyal medyada bazı iddialar yayıldı.