Mazi Olmayacak!

Elazığ'ın önemli marka değerlerinden olan Elazığspor'un sıkıntılı günlerini gidermek amacıyla başlatılan kampanya devam ederken bu işi yürekten sahiplenenler samimi taraftarlar ile Başta Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olmak üzere siyasilerimiz oldu.

Mazi Olmayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taraftarların sosyal medyada başlattıkları #ElazığsporMaziOlmasın kampanyasının olumlu sonuçlanması amacıyla kulüp Başkanı Serkan Şayır, İstanbul’da borcun düşürülmesi amacıyla futbolcular ve avukatlarla görüşürken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da şehirde birlik ve beraberlik meşalesini tutuşturarak maddi destek konusunda, şehirden para kazanan güçlü şirketler, kurumlar ve iş insanlarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver de sosyal medyadan taraftarların başlattığı #ElazığsporMaziOlmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar. 

Bu gayret ve çabaların sonuç vereceğine inanıyoruz. Zira geçmişte aynı kaderi yaşayan takımlara nazaran Elazığspor’un üzerindeki borç yükü, ödenemeyecek ve kapatılamayacak düzeyde yüksek bir borç değil.

Elazığ, zor günlerin, zor zamanların ve sıkıntıya düşülünce imdada koşanların yaşadığı bir şehirdir. Samimi gayret ortaya koyanların çabasının sonuçla birlikte bir müjdeye dönüşeceğine inanıyoruz. Ve yine bu zor dönemde kimlerin telefonlarının hep meşgul çaldığını, kimlerin sekreterlerine “yerinde yok” dedirttiklerini de tarih yazıyor. 

Biz umutluyuz. Elazığspor mazi olmayacak. Mazinin, kalbimizde kanayan bir yara olmasını istemiyorsak ve bunun manevi sorumluluğunu yıllarca yaşamayı dilemiyorsak, güçlülerin daha güçlü bir destek vermelerini ve yarından sonra maziyi değil atiyi konuşmamız gerektiğine inanıyoruz.