Küçük: 'Açız Deyip Bergen Filmine Gidiyorlar'

Televizyon programlarında Ak Parti icraatlarını övmek isterken kamuoyunda büyük tepki toplayan ve parti üst yönetiminin de söylemlerinden rahatsızlık duyduğu isimlerden biri de Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük.  

Küçük: 'Açız Deyip Bergen Filmine Gidiyorlar'

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, hükümeti öveyim derken yeni bir gafa imza attı ve Türkiye’deki ekonomik krizin, belirli çevrelerce olduğundan daha fazla gösterilip abartıldığını savundu. 

Habertürk ekranlarındaki Kübra Par’la Açık ve Net programına katılan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamları hakkında değerlendirmeler yaptı. 

Küçük, Türkiye’deki ekonomik krizin olduğundan daha fazla gösterildiğini söyleyerek, “Bakın Türkiye’de sıkıntı var ama insanlar ekmek bulamıyor yemek yiyemiyor diye bir şey yok. Türkiye’de en ucuz sinema bileti 30-40 lira. Bergen filmini 7 milyon kişi izledi, 140 milyon hasılat yaptı. Nasıl oluyor da o zaman bütün eğlence yerleri, sinemalar dolu oluyor” ifadelerini kullandı.

İnsanların tek ve belki en ucuz kültür sanat ihtiyacını bile lüks gören ve Bergen filmini izleyen 7 milyon sayısını başa kalkan bir bakış, Ak Partiyi savunan bir bakış olamaz, olmamalı.

Böylesine anlamsız yorumlar yapan isimler sebebiyle Ak Parti, halk nezdinde daha da kötü duruma düşüyor. 

Keşke Ak Parti Genel Merkezi, kendisine şirinlik yapayım  derken zarar veren  böylesine isimlerin konuşmasına müsaade etmese de insanlar da  bu tür sinir bozucu açıklamaları  okumasa…