KÖYLER İÇİN İLK İHALE

TOKİ, 24 OCAK DEPREMİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLECEK KONUTLARLA İLGİLİ İHALELERİNE DEVAM EDİYOR. ŞEHİR MERKEZİNDE DEĞİŞİK MAHALLELER İLE AKÇAKİRAZ VE YAZIKONAK BELDELERİNDE YAPILACAK KONUTLARIN ARDINDAN KÖYLERDE İNŞA EDİLECEK EV VE AHIRLAR İÇİN İLK İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KÖYLER İÇİN İLK İHALE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak depreminin ardından ilimiz genelinde yıkılan ya da ağır hasar gördüğü için sonradan iş makinalarıyla yıkımı gerçekleştirilen konutların yerlerine yenisinin yapılması amacıyla TOKİ’nin gerçekleştirdiği ihalelere devam ediliyor.

Geçtiğimiz Günlerde Yemişlik, Abdullahpaşa, Sürsürü, Mustafapaşa, Karşıyaka, Yazıkonak ve Akçakiraz’da inşa edilecek konutlar için ihaleleri sonuçlandıran ve işe başlanılan ihalelerle birlikte köylerdeki ev ve ahırla için de ihale gerçekleştirildi.

17 KÖYÜN İHALESİ TAMAM

TOKİ tarafından depremde yıkılan ve ağır hasar gören 17 merkez köylerdeki ev ve ahırlar için yapılan ihale 14 Nisan 2020 Salı günü saat 11.00’de gerçekleştirildi.

Elazığ Merkez ilçesi Birinci Etap Köy evi ve ahır inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi aşağıdaki köyleri kapsıyor:

Cumhuriyet, Değirmenönü, Elmapınarı, Gedikyolu, Gölardı, İçme, Karasaz, Koçkale, Korucu, Kumla, Kuşhane, Örtülü, Sarıkamaış, Şehsuvar, Şeyh Hacı, Yenikap, Yolsütü.

Pazarlık usulü ile gerçekleştirilen ihaleye, 8 firma katıldı. TERRAPORT YAPI İLE YÖN TEMİZLİK firmaları ihaleye davet edildikleri için teşekkür edip ihaleden çekildiklerini açıkladılar.

Ensar İnşaat+Biroğlu inşaat, KL YAPI ile DORÇE PREFABRİK isimli üç firma da eşik değerin altında teklif vererek elendiler.

İhale, 81.840.000.00 TL ile en uygun teklifi veren NURİŞ Prefabrik uhdesinde kaldı. İhalede; GÖKYOL TAAHHÜT+SMS İNŞAAT 95.926.574.00 TL, SİSTEM ALTYAPI İSE 102.995,837.00 TL teklif verdiler.

KONTERNER KENTTE DE NURİŞ İMZASI

17 köyde konut ve ahır yapma ihalesini alan NURİŞ Prefabrik firması 24 Ocak depreminin ardından kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunulan Doğu kentte inşa edilen Konteyner kenti de kuran firma olarak biliniyor.

İHALELER DEVAM EDECEK

TOKİ’nin gerek Elazığ merkezde gerekse ilçe ve köylerde yapacağı konut ve işyerleri ihalesi devam edecek. TOKİ’nin etaplar halinde kısa süre içerisinde yaklaşık 18 bin konutun ihalesini daha yapması bekleniyor.