KORONAYA YAKALANAN ELAZIĞLI VATANDAŞ,'BİR HAFTADIR AİLEMİ GÖRMÜYORUM,ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN'

Erkan BAY/Elazığ'da yaşayan bir çocuk babası Enes Göktuğ Erdem (34)  aniden ateşlendi. Rahatsızlığı sonrası durumdan şüphelenerek Fırat  Üniversitesi Hastanesi'ne  giden Erdem'in  covid-19 testi pozitif çıktı. Çıkan sonuç sonrası hastanede bir hafta tedavi altına alınan Erdem, daha sonra 14 evinde karantinaya alındı. Erdem evinde  çektiği video ile çevresini uyardı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
KORONAYA YAKALANAN ELAZIĞLI VATANDAŞ,'BİR HAFTADIR AİLEMİ GÖRMÜYORUM,ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 rahatsızlığını yaşadığını ifade eden Enes Göktuğ Erdem,"Merhaba ben Enes.Kovid-19 rahatsızlığını yaşayan biri olarak sizinle konuşmak istiyorum.Ben bu hastalığı yaşadım. Bir hafta hastane de tedavi gördüm. Kuru öksürük, nefes darlığı, tat ve koku kaybı ve kas ağrıları yaşadım."dedi.

Öksürük ve nefes alamama gibi şikayetleri olduğunu ifade eden Erdem, "Boğaz ağrıları yaşadım ve çok ağır geçirdim.Bir hafta ailemden uzak, ailemde bende uzak yaşadım.Ailem merak içinde bende acaba buradan çıkacakmıyım diye düşünerek geçirdim. Öksürük ve nefes alamama en çok yaşadığım olaylardı.Gece uykudan nefessiz kalınca uyandığımı biliyorum.Devletimizin dediği kurallara uyalım, bir birimize saygılı olalım." dedi.

Enes Göktuğ Erdem, "Sizlerden ricam, devletimizin dediklerini ciddiye alın ve uygulayın.Bu süreci yaşamamak için dikkat edin. Bir haftadır çocuğumu görmüyorum.14 günde karantinada  kalacam.Kalabalık  ortamlardan uzak durun. Allah kimseye bu virüsü vermesin, bu sıkıntıları yaşatmasın" diye konuştu.