Konsey'de Yeni Dönem

Şehirle ilgili tüm sivil toplum kuruluşlarının görüşleri ve önerilerini alıp kente faklı yaklaşımlar ve yeni hizmetler önererek vizyon kazandırılmasında önemli görevleri olan Elazığ Kent Konseyi Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Konsey'de Yeni Dönem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivil toplum kuruluşları başkanlarının oyları ile ilimizin sevilen, avukatlık mesleği ile birlikte ve sosyal ve kültürel çalışmalarda adından sıkça söz ettiren Av. Rüstem Kadri Septioğlu, Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Geçmişte sembolik olmaktan öteye geçemeyen, şehre vizyon kazandıracak projelerden çok uzak ve düşük bir profil sergileyen, anma, kutlama ve diğer kurumların etkinliklerine eklenti olmak gibi bir misyonu kendine yakıştıran anlayıştan sonra, Septioğlu yönetimdeki kent konseyinde bir çok şeyin değişmesi bekleniyor.

Yeni yönetimden; öncelikle hedeflerinin ne olduğu, çalışmalarını sadece Elazığ değil, oluşturacakları Ankara, İstanbul ve yurtdışı lobileri ile şehri hangi noktaya taşıyacaklarını ve bunun için hangi kurumlara hangi projeler ile gideceklerini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşmalarını bekliyoruz.

Etkisi ve yetkisi önemli olan Kent Konseyinin adını,  artık bilindik kutlama etkinliklerinde görmek yerine şehre ufuk ve vizyon kazandıracak sonuç odaklı ve kalıcı eserler bırakacak projelerle duymak istiyoruz.

Septioğlu ve yeni seçilen yönetime hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.