Kim Dur Diyecek?

Tüm ülkede olduğu gibi Elazığ'da trafik kazalarının sayıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Haber sitelerine düşen kaza haberleri hepimizin içini acıtırken, kazaların nedenleri de bizleri düşündürüyor.

Kim Dur Diyecek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçoğu sürücü hatasından kaynaklanırken, bazı yollarda ise sorunların olduğunu gerçeğinden kaçamayız. İlimiz çok önemli bir konumda ve trafik yoğunluğunun en üst seviye de olduğu dönemleri yaşıyoruz. 

Denetimler yapılsa da ne yazık ki kazaların önüne geçilmiyor. Ekipler belirlenen noktalardan denetimlerini ve uyarılarını yapıyor ama ne yazık ki yine bazı sürücüler bildiğini yapmaya devam ediyor. 

Ülkemizde her yıl binlerce insanı kazalarda kaybediyoruz. Aileler yok oluyor. Ocaklara ateş düşüyor. Denetimleri yetkililer yapıyor ama en büyük sorumluluk sürücülere düşüyor. Hız yapmak ve kuralları çiğnemek gideceğiniz yere erken kavuşturmaz sizi. Lütfen biraz dikkatli olalım ve kurallara uyalım. Artık kaza nedeniyle insanların hayatlarını kaybettiği haberleri görmeyelim. 

Yetkilileri de biraz daha denetimlerini artırmaya davet edelim. Özellikle bu günler de trafikte ciddi bir hareketlilik var. Ekiplerimiz hem denetim yapsın hem de sürücüleri bilgilendirmek için uyarılarına devam etsin.

Her can bizim için kıymetli. Lütfen biraz dikkat…