Kandemir'den Elazığ Güzellemesi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tunceli İl Kongresine katılmak amacıyla Elazığ havaalanında karşılandı ve Tunceli'ye geçti.

Kandemir'den Elazığ Güzellemesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongre dönüşü Pertek Feribot iskelesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kandemir, Elazığ’ın Ak Parti’ye kurulduğu ilk günden beri en yüksek oranda desteği verdiğini ve Elazığ’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan nezdinde yerinin çok özel olduğunu ifade etti.

Kandemir, Elazığ’da hem teşkilat hem de milletvekillerinden oluşan güçlü ve uyumlu bir ekip kurduklarını, milletvekillerinin de genel merkez ve bakanlıklar nezdinde Elazığ’a hizmet getirme noktasında ciddi bir gayret ve efor sarf ettiklerini söyleyerek birbirinden özel cümlelerden oluşan mükemmel bir Elazığ güzellemesi yaptı.

Bu cümleleri sarf ederken arka görüntüde al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalandığı Pertek kalesi tüm ihtişamıyla tüm izleyenlere bir şeyler haykırıyor gibiydi.

Kandemir bu güzel cümleleri kurarken, ilimiz için çok yoğun çalıştıklarını ifade ettiği hiçbir milletvekili ve siyasi, Pertek köprüsünden söz etmemiş olacak ki, kendisinin bile bizzat yaşadığı feribot çilesi ve köprü meselesi gündemin kenarından bile geçemedi.

Tabi güzel bir hava yakalanmıştı. Tunceli’den zafer kazanmış komutan edasıyla dönülmenin hazzı ve mutluluğu, Pertek köprüsü gibi iç karartıcı bir mevzuya kurban edilmemeliydi ve edilmedi.
Teşkilat başkanı Kandemir de kendisine ilettikleri kadarıyla bildiği ve belki de hiçbir sorununun olmadığını sandığı Elazığ’dan gönül huzuru ile ayrıldı.

Tesadüfe bakın ki aynı saatlerde TBMM’de Elazığ’ın sorunlarını dile getiren CHP milletvekili Gürsel Erol ise, ovalarımız susuzluktan kırılmasına ve şehir ekonomisine önemli katkı sağlayacak tarım alanlarının işlenememesine karşın,  zaten duble olan ve eskisinin ihtiyaca cevap vermesine rağmen sırf yolu 1.5 dakika kısaltan Kömürhan köprü ve tünellerine 800 milyon kamu kaynağı harcandığını açıklıyordu.

1.5 dakika için 800 milyon harcayan zihniyet, Kandemir’in de uzun süre beklediği ve ulaşımın hala feribotla yapıldığı Pertek Köprüsü’ne olan ihtiyacın farkında bile olmadı. Çünkü böyle bir sorunun olduğu ne Elazığ ne de kongresi yapılan Tuncelili siyasetçiler tarafından gündeme getirildi. Bunun derdi, gailesi ve ıstırabı bile yaşanmadı.

Sayın Kandemir, siz yine de Elazığ’ı o güzel kalbinizden geçerek dilinizden dökülen güzel cümlelerdeki gibi bilin ve böyle olduğuna  inanın. İçi zaten bizi yakıyor. Bari siz dışardan güzel bakın bize. Hani Mevlana diyor ya güzel bakan güzel görür diye.. Hazır “bakan”ımız da yokken siz güzel bakın bize, güzel görün bizi…