Kamuoyu Bu Konuyu Tartışmadan Oldu Bittiye Getirilemez

Orman Bölge Müdürlüğü'nün mevcut binasının yıkılarak yenisinin yine Zübeyde Hanım Caddesi üzerine yapılması konusuna tepkiler gelmeye devam ediyor.

Kamuoyu Bu Konuyu Tartışmadan Oldu Bittiye Getirilemez

Orman Bölge Müdürlüğünün idari binasının yapım işi için ihaleye çıkıldı. İdare binası yeniden Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde inşa edilecek. Çarşı merkezinden batı yönüne doğru giderken sağ tarafta kalan ve onlarca hatta yüzlerce çam ağacının bulunduğu yerde inşa edilecek yeni bina Elazığ kamuoyunun tartışmasına sunulmadan ve şehrin görüşleri alınmadan hızlı biir kararla ihale sürecine girerken duruma tepkiler gelmeye devam ediyor.

DİLAVER: ELAZIĞ KAMUOYUNUN VE STK'LARIN DA GÖRÜŞLERİ ALINMALI

Hakimiyet Gazetesi'nin konuyla ilgili manşetini Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan ve Elazığlıların beğeniyle takip ettiği Son Baskı programında gündeme getiren usta gazeteci Furkan Dilaver, manşet haberimizi yorumlayarak geçmişte de kamu binalarının acele alınan kararlarla hatalı yerlere inşa edildiğini, vatandaşın şu anda bu binalara işlerini halletmek için gittiklerinde ciddi bir otopark ve trafik problemine maruz kaldıklarını hatırlatarak yeni bir hataya düşülmemesi adına Elazığ kamuoyunun ve STK'ların da görüşlerinin alınarak Orman Bölge Müdürlüğü'nün yeni binasının oldu bittiye getirilerek yapılmaması gerektiğini söyledi. İşte Dilaver'in o açıklamaları: