Kampanyada Palu Farkı

31 Mart yerel seçimleri öncesi şehir merkezleri yanında ilçe ve beldelerde de kampanyalar yürütülüyor. Bu seçimde en özellikli ve farklı kampanyayı Ak Parti Palu Belediye başkan Adayı Vahdettin Demirtaş yürütüyor.

Kampanyada Palu Farkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu halkıyla bütünleşip siyasi çalışmalar yapmakla birlikte ülkemizin saygın ve tanınan siyasetçi, gazeteci ve bilim insanların da katkı verdiği özel bir kampanya haline dönüştürmeyi başarmış durumda.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bakan yardımcıları hemşerilerimiz Mehmet Sağlam ile Mehmet Aktaş’ın Palu’ya giderek seçim çalışmaları yapması bu kampanyanın farkını ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü ve Habertürk yazarı usta gazeteci Kemal Öztürk’ü ilçe halkıyla buluşturan Demirtaş, Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu’dan da kendisine destek verilmesine yönelik bir video mesaj yayınlamıştı.

Sendikacılık birikimlerine siyasi birikim ve donanımları da ekleyerek, özellikle siyasiler ve bürokratlarla olan yakın dostluğunu ilçesine  hizmete dönüştürmeye çalışan Ak Parti Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş’ın en önemli özelliği ise istişareye önem vermesi, kimden gelirse gelsin Palu için değerli olan bir fikrin kabul görmesi ve hayat bulması.

“Ben bilirim”ci olmayan, Palu özelinde her türlü fikir ve projeye açık olan, kimseyi ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışı ve dünya görüşüne sahip olan Vahdettin Demirtaş ile Palu’nun yıllardan beri aşamadığı turizm ve tanıtım eşiğini çok rahat aşacağı ifade ediliyor. 

Palu halkı bu seçimlerde;  köy, soy isim, farklı mensubiyetler ve karşılıklı zıtlıklar merkezli oy verme yerine,  ortak aklın gölgesinde bir tercih yapar ve Demirtaş’ı seçerse ilçede önemli bir atılımın da kapısını aralar düşüncesiyle tercihini  yapacak gibi duruyor.