'Kafa Tutar Dünyaya'

21 Mayıs'ta Yeni Adana Stadı'nda gerçekleştirilecek 'Adana Gençlik Şöleni' öncesi AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan'dan büyük bir sürpriz geldi.

'Kafa Tutar Dünyaya'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde "Günaydın AK Gençlik. Bugün 12.00’de sizlere sürpriz bir çalışma paylaşacağız. Kulaklıklarınızı hazırlayın." diye tweet atan Eyyüp Kadir İnan, saatler 12.00'yi gösterdiğinde merakla beklenen paylaşımını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğundan bugüne kadar hayatının işlendiği "Kafa Tutar Dünyaya" isimli şarkıyı bizlerde izledik.

Ve niye yalan söyleyelim, geçmişte Erdoğan için yapılan şarkı ve marşların kenar ve köşesinden bile geçmiyor. Tek farkı rap tarzında yapılması. Çekim ve sözlerde orijinallik yok, ruh ve gelecek tasavvuru hiç yok.

Kafa tutma üzerinden ve sadece karşı restleşme zemininde kurgulanmış videonun Ak gençlerde kısmi bir heyecan uyandırması beklense de genel olarak gençleri sarmadığı çok belli.

Şarkı birçok yönüyle eleştirilse de Ak gençliğin ciddi bir heyecana  ihtiyaçları var.  Kendi kendilerine oturup semaver çayı içip resim çektirmek yerine önce liderlerinin hedeflerine ulaşma noktasında ter döküp, hedef kitlelerine ulaşıp gönül kazanmaları gerekiyor.  

Çok uzaklara gitmelerine de gerek yok. Önce geçmişten bugüne partiye hizmet etmiş, herhangi resmi bir görevi olmasa da seçimlerde bayrak asmış, mitinglerde sabahlara kadar görev yapmış gençleri bir arayıp selam verseler dahi önemli bir iş yapmış olurlar. Bizden söylemesi…