KADIN TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Kadın Kolları Başkanı Sema Tunç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

KADIN TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tunç, “Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi bizim ülkemizde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 1984 yılından itibaren düzenli olarak, birçok kurum tarafından, çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Ne yazık ki tüm bunlar kadınların problemlerini çözmeye yetmemektedir” dedi.

Tunç, açıklamalarına şöyle devam etti: “Basın yayın organlarımızda, acılı kadınlarımızın hayat hikâyeleri, istismar hikâyeleri, etraflarındaki erkekler tarafından çeşitli işkencelere maruz kalmaları, hatta hayatlarını kaybetmeleri, çalışma hayatlarının kısıtlanması, hak ettikleri ücretleri alamamaları ve benzeri gibi haberler yapılıyorsa, biz kadına bakış konusunda sınıfta kalmışız demektir.Kadın ailenin, dolayısı ile toplumun temel taşıdır. Mutlu ve huzurlu bir ülke olmanın yolu kadına verdiğimiz değerden geçer. Kadın toplumda eşit bir birey olarak kabul görürse, evde, sokakta, eğitimde, iş hayatında, siyasette, hukuk alanında, mal paylaşımında velhasıl aklımıza gelmeyen tüm alanlarda hak ettiği yerde olursa, işte o zaman ülkelerin birçok sorunu kendiliğinden çözülür.Biz Milliyetçi Hareket Partili kadınlar olarak, Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Sayın Nevin Taşlıçay hanımefendinin dile getirdiği gibi diyoruz ki; MUTLU KADIN HUZURLU TÜRKİYE. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun!”(Bülten Haber)