Kadın Girişimcilere 'Network Liderlik ve İş Fırsatı' Eğitimi

Kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama katılımlarını artırmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi tarafından 'Network Liderlik ve İş Fırsatı' isimli seminer düzenledi.

Kadın Girişimcilere 'Network Liderlik ve İş Fırsatı' Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen eğitim seminerinde Robotik Eğitim Danışmanı Esra Karadağ, network çalışma, liderlik, evden çalışma sistemi ve girişimcilerin ürettikleri ürünlerin satışı konularında kadın girişimcileri bilgilendirdi.

‘Desteklerinden Dolayı Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na Teşekkür Ederiz’

Düzenlenen seminere ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi Birim Sorumlusu Semra Altuğ; ‘Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi olarak kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimlerine destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda kadınlarımızın kendi kazançlarını sağlayarak ayakları üstünde durmalarını kolaylaştırmaya yönelik çok faydalı bir eğitim semineri düzenledik.  

Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, kadınlara yönelik projelerini tek tek hayata geçirirken bizler de Elazığ Belediyesi adına bu güzel faaliyetleri gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Şehrimizin yarısını oluşturan kadınlarımız güçlendikçe Elazığ’ımız güçleniyor ve daha güzel yarınlara ilerliyor. Her daim kadınlarımızın yanında olan ve yapılan tüm çalışmalara destek veren kıymetli  Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum.’ dedi.

‘Amacımız; Kadınların Ailelerinden ve Çocuklarından Uzak Kalmadan Gelir Elde Edebilmeleridir’

Girişimci Robotik Kodlama Eğitmeni Esra Karadağ ise, ‘Kadınların çalışma hayatlarında part time veya full time çalışabilecekleri ve çalışma performansına bağlı olarak gelir elde edebilecekleri network çalışma sistemi ile ilgili faydalı bir seminer gerçekleştirdik. Kadınlar çalışma hayatındaki sıkıntılarından uzak bir şekilde ister evlerinde isterlerse de çalışmalarına ek kazanç katmak için network sistemini kullanabileceklerdir. Amacımız kadınların çalışma hayatlarında ailelerinden ve çocuklarından uzak kalmadan standartların dahi üzerinde gelir elde edebilmeleridir.’ ifadelerini kullandı.

Kadın Girişimcilere 'Network Liderlik ve İş Fırsatı' Eğitimi
Kadın Girişimcilere 'Network Liderlik ve İş Fırsatı' Eğitimi