İyi mi Etti Acaba?

Belediyelerde hizmet etmek elbette kolay değil. Özellikle belde belediyeleri hem borç hem de gereğinden fazla personel istihdamı sebebiyle tıkanmış kalmış durumda.

İyi mi Etti Acaba?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Millet ittifakının da desteği ile Saadet Partisi’nden Yazıkonak Belediye Başkanı seçilen Hatif Çadırcı, iki yılın sonunda AK Parti’ye geçti.

Belde sakinlerinden 2 bin 571’inin oyunu alarak başkanlığa seçilen ve ardından yaptığı çalışmalar ve denk bütçe haberleriyle adından sıkça bahsettiren Çadırcı, AK Parti’ye geçme kararı almıştı. Başkan Çadırcı'ya parti rozetini AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı ve Ak Parti’nin Elazığ’daki belediye sayısı da bir artmış oldu.Hatif Çadırcı, bu geçişten amaçladığı imkan ve desteklere ulaşır mı,iktidar partisi olmanın tüm avantajlarını beldesine yansıtır mı bilinmez ama bizim bildiğimiz, gördüğümüz ve teammüller o dur ki, belediyenin muhalefette olanı daha makbul. İktidar belediye başkanları bakan ya da üst düzey bürokratlarla görüşmek için aylarca beklerken muhalefet belediyeleri anında görüşebiliyor.

Hatif Başkan, bu geçişle iyi mi etti kötü mü etti, semeresini görecek.