İnsanlık Ölmemiş…

Bazen öyle şeyler duyar ve izleriz ki hayretler içinde kalırız. Bazı kötü olayları da gördükten sonra 'bu dünyada insanlık bitmiş' deriz.

İnsanlık Ölmemiş…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bazen de öyle güzel haberler duyarız ki… “işte insanlık bu” diyerek içimiz rahatlar. 

İşte o İnsanlık bitmemiş dediğimiz olay geçtiğimiz gün Elazığ’da meydana geldi.

Elazığ’da sokakta yürüyen bir kişi, yolda bulduğu içi altın dolu çantayı sahibine teslim etti. Altınların, hurdacılık yapan bir kadının birikimi olduğu öğrenildi.

Elazığ’da Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde çalışan Murat Kaşan, mesai arası evine gireceği sırada kaldırımda bir el çantası gördü. Fermuarı açık olan çantaya bakan Kaşan, içerisinde altın olduğunu fark etti. Çantayı alan Kaşan, kuyumcuya giderek altınların sahte mi gerçek mi olduğu sordurdu. Altınların gerçek olduğunu öğrenen Kaşan, durumu iş yerinde görevli polis memuruna bildirdi. Polis memuru çantanın bulunduğu Rızaiye Mahallesi'ne bakan polis merkezine haber verdi. Altınlarını kaybedenin ise polis merkezine kayıp başvurusunda bulunan Sonay Elekçi olduğu bildirildi. 

Hurdacılık yaparak yılların birikimini yatırdığı altınlarının bulunduğunu öğrenen Elekçi, Kaşan’ın yanına gitti. Keşan'a minnetle teşekkür eden Elekçi, altınlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Görüyorsunuz işte… Bir vatandaşımız altın dolu çantayı sahibine teslim etmek için her yere gitmiş ve sonunda altınların sahibini bulmuş. 

Altınların sahibi ise maddi durumu belki de çok iyi olmayan bir ablamız. Hurdacılık yaparak hayatını geçindiren ablamızın belki de bütün birikimiydi… Murat Kaşan isimli vatandaşımız insanlık görevini yapmış ve altınları sahibine teslim etmiş…

Tebrikler Murat Kaşan. Dünya senin gibi güzel insanlar ile daha güzel…