İlginin İlgisizliği

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Elazığ'a gelmiş ve 'Güneşin Kadınları Kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirmişti.

İlginin İlgisizliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artık bir klasik haline getirdiği şehir ziyaretleri kapsamında Malatya’ya gitti. Malatya’da Meral Akşener’e büyük bir  ilgi vardı. 

Akşener’in Malatya gezisi ise adeta miting atmosferinde geçti, Meral Akşener Malatyalı Esnafları gezdi ve sorunlarını dinledi. 

Öğrendiğimiz kadarıyla Akşener’in Perşembe günü Tunceli daha sonra ise Van’a ziyarette bulunması bekleniyor.

İYİ Parti’nin genel merkez düzeyinde Elazığ’a ne kadar ilgili olduğunu arası çok uzun olmayan periyotlarla ilimize üst düzeyde ziyaretlerin olduğunu yine bu satırlardan duyurmuştuk.

Gel gelelim İYİ Parti’nin bu Elazığ ilgisinin Meral Akşener nezdinde ne kadar büyük bir ilgisizlik ve hayal kırıklığına dönüşne tazahürüne..

Aylar öncesinden İl Yönetimi bizleri ziyaretinde Meral Akşener’in Elazığ’a geleceğini, hatta burada 3-4 gün kalarak adım atmadık cadde, sokak bırakmayacağını duyurmuştu, ancak ne gelen var ne giden…

Elazığ gibi deprem ve pandemiyi bir arada yaşamış bir dokunsan bin ah işiteceğin bir şehre, Meral Akşener gibi  bir parti liderinin ilgisizliği nereden kaynaklanıyor?

İl yönetiminin böyle bir hazırlığın altyapısını oluşturamamasından mı görevden alınan Merkez İlçe Başkanının yerine  bir ay geçmesine rağmen hala bir atama yapılamamış olmasının Akşener tarafından cezalandırılması mı yoksa parti içi huzursuzluğun genel merkeze yansımasından mı bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki Akşener, çevre il gezilerine rağmen Elazığ’ı pas geçmiş yok saymıştır.

Bir de Elazığ’a karşı bu kadar  ilgisiz bir liderin iktidara geldiğini düşünsenize… Eyvah eyvah!…