İçerden ve Samimi Uyarı

Ak Parti Kadın Kolları tarafından mahkemeye verilen ve 100 bin liralık manevi tazminat cezasına çarptırılan Abdurrahman Dilipak, 'Bana sorarsanız gidişat iyi değil' dedi.

İçerden ve Samimi Uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan bir anketi değerlendiren Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: "Araştırmaya katılanların %60’ı ülkenin temel sorununun ekonomi olduğunu söylüyor. Eğitim ve kültür alanındaki yetersizliği temel sorun olarak görenler %10, göçmenlerden kurtulursak kurtuluruz diyenler %12, adaletsizlik ve ahlaki sorunlar diyen %12, %6’sı başka sebepler öne sürmüşler.

Herkesin daha çok merak ettiği şeyler, benim için çok da anlamlı değil. Onlar sadece sonuç, burada asıl önemli olan süreç, biz o süreçte ne yapıyoruz. Bana sorarsanız gidişat iyi değil. Erken seçime karşı çıkmayanlar %48+15=63, ülkenin iyi yönetilmediğini söyleyenler de %50’nin üstünde. Zaten herkes kendi çevresine adil bir şahit gözüyle bakacak olursa, gerçeği görecektir. Bugünlük de bu kadar."

Dilipak, zaman zaman sivri çıkışlar yapmasına rağmen, Ak Parti tabanını oluşturan kesimlerde ciddi ağırlığı olan ve tercihlere etki edebilecek yorumlar yapan bir isim.

Bu günlerde birçok yazar, gerek patronlarından gerekse Külliye’nin iletişim koordinatörlerinden çekindikleri ve çıkarları zarar görür diye yazmaktan korktukları için,  gerçeklerin Dilipak gibi halkın vicdanı olan bir kalemden gelmesi umarız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da ulaşır ve gerekli önlemler alınır.