Oldu mu Şimdi?

Dün Van seçimleriyle ilgili garabeti ve bürokrasinin, fütursuzluğu sebebiyle hükümeti ve Erdoğan'ı zor durumda bıraktığını ifade etmiş ve bunun Erdoğan aleyhine kamuoyu oluşturmak için bilinçli yapıldığını 'ERDOĞAN'A KOMPLO MU? Başlığıyla dile getirmiştik.

Oldu mu Şimdi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan seçilerek Belediye Başkanı oldu.

Bu gelişmeden iki gün sonra Zeydan’ın bu hakkı Adalet Bakanlığı tarafından geri alındı ve Van İl Seçim Kurulu, mazbatanın en çok oy alan ikinci sıradaki AK Parti Van Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’a verilmesine karar verdi.

Aynı günün akşamı ise YSK,  7’ye 4 oyla mazbatanın Ak Parti adayından alınarak DEM adayı Abdullah Zeydan’a verilmesine karar verdi. Ağa ile marabanın birlikte yolculukları esnasında bazı iddialara girip her ikisi de yemek istemedikleri nesneyi yedikten sonra eski konumlarıyla yolculuğa devam ettikleri fıkrayı bilmeyen yoktur.

Van’da yaşanan olaylar tam da bu fıkradaki gibi başladı ve bitti. Madem daha önce elinden alıp Ak Parti adayına verdiğiniz mazbatayı tekrar DEM adayına verecektiyseniz siz bu yanlışı niye yaptınız ki?

Şimdi insanlar hukukun üstünlüğüne ve tarafsızlığına nasıl güvensin.