Hizmete devam

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın Elazığ için büyük önem arz eden projeleri hayata geçirdiğini ve devamlı olarak projeleri takip ettiğini Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak geçtiğimiz zamanlar da gündeme getirmiştik.

Hizmete devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öyle ki bir proje daha bitme aşamasına geldi.Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak sunan Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik  Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmalarına başladı. Toplam 7.000 metrekare alan üzerinde, 2.500 metrekare inşaat alanına sahip hizmet binası bünyesinde; idari birim, gasilhane, morg ve caminin yer alacağı yeni hizmet binasında vatandaşların Mezarlıklar Müdürlüğü’ne başvuruları kolaylaştırılarak, cenaze ve defin işlemlerinin daha rahat bir şekilde yürütülmesi sağlanacak.

Bu hizmet aslında Elazığ’ın yıllardır en büyük ihtiyaçlarından biriydi.Cenazesi olan vatandaşlar artık hiçbir zorluk yaşamadan cenaze ve defin işlerini kolaylıkla yapabilecek ve bu hizmetlerin bir çoğu için ise herhangi bir ücret ödemeyecek. Ülkemizde bulunan bir çok belediye’nin hayata geçirdiği bu önemli hizmet yakın zaman da Elazığ’da da başlayacak olması önemli bir gelişme olarak görüyoruz.Bu proje de emeği geçenlere teşekkür ediyor,ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.