HİZMETE DEVAM

Erol KARA/Görevi başında şehit edilen  Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof

HİZMETE DEVAM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Görevi başında şehit edilen  Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Sait Berilgen’nin yerine aynı hastanenin  Başhekim yardımcısı Prof.Dr. Refik Ayten atandı.

Fırat Üniversitesi  Hastanesi Başhekimliğine atanan   Prof.Dr. Refik Ayten,Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Ayten,” Merhum Sait Berilgen hocamızın projelerinin devamı için inşdigerah elimizden geleni yapacağız.” dedi.

 

KURUM İÇİ DEĞERLENDİRME YAPTIK

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, yeni atanan Başhekim Prof.Dr.Refik Ayten’i makamında ziyaret ederek  kurum içi değerlendirme sonucu Ayten’in atamasının yapıldığını söyledi.

HASTANEMİZ BÖLGEYE HİZMET EDİYOR

Demirdağ,” Refik Ayten’i  asaleten bu göreve atadık. Hastanemizi ve şehrimize hayırlı olsun. Refik Hocamız daha önce Sait Berilgen hocamızla yakın çalışan kurumun devamlılığı açısından da yeterli bilgi ve donanıma sahip biri olduğunu biliyoruz. Sait hocamızın başlattığı icraatın devamı acısından da kararımızda etkili olmuştu. Fırat Üniversitesi hastanesi sadece il merkezine değil bölgeye hizmet eden bir hastane. Muhataplık açısından başhekimliğin belirlenmesi çok önemliydi. Biz hastanemizi her yönüyle alet yönünden hem de insan kaynakları yönünden geliştirmeye gayret ediyoruz. Yan ddigerarla ilgili bakanlıktan randevu talep ettik.Hizmettin daha kolay ulaşılması ve kısa sürede ulaşmak için inşdigerah bu da vesile olur. Biz hep beraber hizmetleri geliştirerek birlikte çalışacağız” diye konuştu.

 

 

YAKLAŞIK 5 YIL BAŞHEKİM YARDIMCILIĞI GÖREVİNDE BULUNDU

Yeni atanan Prof.Dr. Refik Ayten ise Bursa Uludağ Üniversitesinden mezun olduğunu belirterek, ihtisas ve akademik sürecinin Elazığ ‘da Fırat Üniversitesinde devam ettiğini yaklaşık 5 yıldan beri de Başhekim yardımcılığı görevini sürdürdüğünü söyledi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Ayten,” Merhum Sait Berilgen hocamızın projelerinin devamı için inşdigerah elimizden gelini yapacağız. Sağlık paydaşlarıyla iletişimi en üst düzeyde tutarak, bürokrasinin tüm birimleriyle katkımız devam edecek. Şuan bitirilen tüm projeler için ve devam etmekte olan projeler için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.”diye dedi.

 

REFİK AYTEN KİMDİR?

1971 Eskişehir doğumlu. Uludağ Üniversitesinden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Genel Cerrahi bölümünde ihtisas ve akademik çalışmalarını tamamladı. 5 yıldan beri Başhekim yardımcılığı görevini sürdüren Ayten evli ve 3 çocuk sahibi.