Heylanlılar Derneği'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Gül, Dernek Yönetim Kurulu ve Üyeleri Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Heylanlılar Derneği'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Hakimiyet Gazetesi’nin yeni çalışma ofisine bir ziyaret gerçekleştiren Heylanlılar Derneği, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında Başkan Hüseyin Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Toprak ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 

Heylanlılar Derneği'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Hakimiyet Gazetesi’nin önemli bir gazete olduğunu vurgulayan Başkan Gül: “Hakimiyet Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdik. Yeni yerine taşındı hayırlı olsun. Hakimiyet, gerçekten şehrin gündemini takip eden önemli bir gazete. Başarılarının devamını diliyorum. 7 ay önce kurulan bir derneğiz. Bu süreçte derneğimizin ve aşiretimizin mensuplarının ziyaretlerini gerçekleştirdik. 7 aylık süreç içerisinde sosyal ve kültürel anlamda pek çok çalışmamız oldu. Ailemizin ve aşiretimizin tüm mensuplarını ziyaret ettik. Bingöl, Elazığ ve Malatya’da ziyaretler gerçekleştirdik. Özellikle bu bölgede yaşayan ve bu aileye mensup insanların sıkıntı ve problemlerini gündeme getirdik ve çözümü için gerekli mercilere başvurular yaptık. Bu kapsamda üniversite öğrencilerimize ciddi yardımlarımız ve burs imkanlarımız oldu. Dernek olarak bir yol haritamız var ve bu çerçevede plan ve programlarımız var. İnşallah önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı bizler ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte aile büyüklerimizin de desteğini alarak önce istişare ediyoruz ardından karara bağlıyoruz ve bu kararlar çerçevesinde neler yapmamız gerekiyorsa bunları gerçekleştiriyoruz. Elazığ’da ciddi bir potansiyelimiz, üyemiz ve nüfusumuz var. Bunların sıkıntı ve problemlerini gündeme getiriyoruz ve çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Yetkili mercilerle sürekli irtibat halindeyiz. Bizler büyük bir aileyiz. Derneğimiz Nisan ayı içerisinde yurt dışında da bir program yapacak. Orada da çok büyük bir nüfusumuz var. İş insanlarımız var. Hem Almanya’da hem de Fransa’da programlarımız olacak. Oradaki aile mensuplarımız ile bir araya geleceğiz. Heylan’ın olduğu köylerle de irtibat halinde olacağız. Bu bölgedeki şu anki STK ve derneklerle de bir araya gelip oradaki sıkıntı ve problemleri daha güçlü bir ses ve birliktelikle çözüme kavuşturacağız. Hem köylerimiz hem de şehir merkezindeki aile mensuplarımız için çalışmalarımız devam edecek. Gazetenizin yeni yeri hayırlı olsun inşallah yeni yerinizde de başarılarınız devam eder. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Heylanlılar Derneği'nden Hakimiyet'e Ziyaret

Ahmet Toprak, ziyaretleri nedeniyle Başkan Hüseyin Gül ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.