'Herkes herkesi yenebiliyor!'

Elazığspor'un sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi, Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıkları hakkında spor servisimize açıklamalarda bulundu

'Herkes herkesi yenebiliyor!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’un tecrübeli sağ beki Adem Alkaşi izin gününde Elaziz Belediyespor – Payasspor karşılaşmasını takip etti. Maçın devre arasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Adem, Manisaspor maçı hazırlıkları ve yaşanan teknik direktör değişiklikleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

“ÖNCELİĞİMİZ MANİSASPOR MAÇI”

Hüseyin Kalpar’ın takımın başına gelişiyle hazırlıkların daha hızlı başladığını ifade eden Elazığspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi, “Yeni hoca herkes için şans demek. Takımımız iyiydi ve tekrardan bir havaya ihtiyacımız vardı. Manisaspor maçı hazırlıkları da gayet iyi gidiyor. İzin günümüzde bizde Elaziz Belediyespor maçını izlemeyi tercih ettik. Manisaspor maçı bizim için çıkış maçı. O maçı kazandığımız takdirde Allah’ın izniyle içerdeki Bolu maçını da rahat geçeceğimizi düşünüyoruz. Önceliğimiz tabiki Manisaspor maçı. Zor olacak ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Bizim gücümüz belli. Allah’ın izniyle oradan en iyi şekilde dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“DEĞİŞİKLİKLER TAKIMA OLUMLU YANSIR”

Teknik Direktör değişikliğinin takıma yansıması hakkında Adem, “Yeni hocamızın takımımızın başına geçmesinin üstünden 3 gün geçti. İlerleyen zamanlarda daha net göreceğiz. Tabi ki hoca değişiklikleri takıma olumlu yansır, bize de olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum” dedi.

“TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ”

Elazığspor’un tecrübeli oyuncusu taraftarlara hitaben ise , “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçerde dışarda çok iyi şekilde destekliyorlar. Gazişehir Gaziantep FK maçında çok üzüldük gerçekten. Beklentimizin üzerinde bir seyirci potansiyeli vardı Gazişehir’de. Kendilerinden o maç için özür diliyoruz. Bizleri her zaman desteklemeye devam etsinler. Onların desteğiyle biz her zaman bir üst lige çıkmak için çabalayacağız” ifadelerini kullandı.