Hendekspor'u sarsan ölüm!

Elazığspor'un küme düşme hattındaki rakipleri arasında yer alan Hendekspor'un Sportif Direktörü Numan Cengiz trafik kazasında hayatını kaybetti, Cengiz'in eşi ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

Hendekspor'u sarsan ölüm!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Hendek ilçesi TEM Otoyolu bağlantı yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hendekspor Sportif Direktörü Numan Cengiz'in yönetimindeki 54 ABT 44* plakalı otomobile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 42 DF 82* plakalı TIR çarptı.
NUMAN CENGİZ VE EŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI
Meydana gelen feci kazada otomobil sürücüsü Numan Cengiz ve otomobilde yolcu konumunda bulunan eşi H. Cengiz otomobilde sıkışarak yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Cengiz ve eşini sıkıştıkları otomobilden çıkarttı. Sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. (Halk 54)
Ayrıca temsilcilerimiz Elazığspor ve HD Elazığ Karakoçan FK kulüp sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla başsağlığı dilediler.